Hlavní navigace

Nový Ninja Gaiden 2 speciálně pro PS3

18. 3. 2009

Sdílet

Asi nejvýraznější konkurence pro akční rubačku Devil May Cry připravuje svůj návrat a hráče hodlá navnadit novým obsahem


Nový Ninja Gaiden do svého jména přibírá označení Sigma, takže se nakonec jmenuje Ninja Gaiden Sigma 2. Pracuje na něm Team Ninja, který tvrdí, že nepůjde o ducha prostý port z konzole Xbox 360.


Kromě hlavního hrdiny Ryu Hayabusa se totiž dostanete i k další herní postavě, která to s touto sérií táhne odjakživa a svou přítomností vás možná zaujala i v Dead or Alive - Ayane. Její bojový styl má vnést notnou dávku čerstvého vzduchu do již jednou zažitých soubojových komb a pracuje se i na útocích, ve kterých bude potřeba jak Ryu, tak Ayane.


Kromě nového charakteru se na vás vyřítí také nové druhy nepřátel, z nichž odhaleni byli pouze dva bossové, a to obří Budha s oživlou Sochou svobody.


K jejich zabíjení se zcela jistě budou hodit i nové zbraně, mezi nimiž naleznete také masivní Hasaiga Enma, která svou velikostí převyšuje oba dva hlavní hrdiny.


Japonsko, kde byla hra také oznámena, ji dostane tento podzim. Více informací o zbytku světa se snad objeví dvacátého pátého, kdy se zpustí oficiální stránka.


Zdroj: IGN.com


Byl pro vás článek přínosný?