Hlavní navigace

Nový notebook Samsung Série 9 potěší výkonem

2. 11. 2011

Sdílet

 Autor: Samsung
Profesionální notebook s označením Série 9, který nedávno představila společnost Samsung, se může chlubit duralovým tělem, stylovým designem a špičkovým výkonem.

Samsung Série 9 je vybaven SSD diskem (s kapacitou 128 GB), což je nejen bezpečnější pro vaše data, ale i mnohem užitečnější pro práci – SSD disky jsou totiž asi o 60 procent rychlejší než klasické HDD s plotnou. Díky funkci Fast Start tak můžete dle tvrzení výrobce s „devítkou“ pracovat už za 12 sekund od započetí spouštění systému.

Mezi další výbavu patří procesor Intel Core i5, operační paměť 4 GB DDR3 a třináctipalcová obrazovka, u které je udáván dvojnásobný jas než u běžných displejů (konkrétně je to 400 nitů). Kontrastní poměr je potom 1 300 : 1. Specialitou je funkce Auto Display Brightness, která upravuje jas automaticky podle míry osvětlení vnějšího prostředí. Kromě toho účelně šetří baterii.

CS24

Rychlejší a efektivnější činnosti napomůže i větší praktický touchpad s pokročilými funkcemi. Má předdefinovaná gesta ruky, pomocí nichž je počítač ovládán a která zjednodušují vaši práci.

V České republice bude Samsung Série 9 prodáván pouze jako limitovaná edice, a proto bude k dispozici jen v prodejnách Comfor a Datart. Doporučená prodejní cena je 31 699,- vč. DPH.