Hlavní navigace

Oblíbený Spotify Wrapped je tu. S jeho pomocí zjistíte své nejoblíbenější skladby a hudební žánry

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Oblíbená funkce Spotify Wrapped se po roce opět připomíná. S její pomocí zjistíte kompletní souhrn nejoblíbenějších skladeb, umělců nebo počet minut, které jste v letošním roce strávili poslechem.

Spotify ke konci každého roku přichází již tradičně s oblíbenou funkcí Wrapped a ani tento rok není výjimkou. Pokud nevíte, co Spotify Wrapped dokáže, tak ve zkratce se jedná o nástroj, s jehož pomocí zjistíte v různých statistických formách zabalených v líbezném grafickém kabátku své nejoblíbenější hudební umělce nebo skladby. Skrze Spotify Wrapped zjistíte také počet minut, který jste za uplynulý rok strávili poslechem hudby a nejen to.

Spotify Wrapped

Autor: Dominik Dobrozenský (PCWorld.cz)

Cesta ke Spotify Wrapped je jako vždy velmi jednoduchá a lze k ní přijít hned několika způsoby. Tou první (a nejjednodušší) možností je otevření mobilní aplikace Spotify a na domovské obrazovce na vás vyskočí velký banner „Tvůj rok 2023 v kostce“. Stejný postup se týká i uživatelů, kteří používají desktopové aplikace. Pokud se vám tento banner neukazuje, doporučuji zkontrolovat případnou aktualizaci aplikace. 

Pokud nepatříte ani mezi jednu skupinu, ale přesto chcete znát své statistiky, stačí jít přímo na web Spotify Wrapped a přihlásit se ke svému Spotify účtu. Jako vždy jsou jednotlivé statistiky rozděleny do více „stories“, které si můžete stáhnout a sdílet je například se svými přáteli.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.