Hlavní navigace

Ochranu zasílání zpráv nabízí jako virtualizované řešení Symantec

8. 2. 2008

Sdílet

Nová verze Virtual Edition zařízení Symantec Mail Security 8300 umožňuje uživatelům okamžitě zvýšit nebo snížit kapacitu antivirové ochrany a ochrany před nevyžádanou poštou.

Nová verze Virtual Edition zařízení Symantec Mail Security 8300 umožňuje uživatelům okamžitě zvýšit nebo snížit kapacitu antivirové ochrany a ochrany před nevyžádanou poštou.
Zcela virtuální verzi zařízení pro zabezpečení systémů zasílání zpráv - produkt Symantec Mail Security 8300 Series Virtual Edition – představila společnost Symantec. Tato varianta, která pracuje v prostředí VMware Server a ESX, podle výrobce pomáhá snížit náklady a šetří čas tím, že dává uživatelům možnost okamžitě přizpůsobit kapacitu filtrování nevyžádané pošty a virů bez nutnosti rozšiřovat nebo konfigurovat fyzickou infrastrukturu.
Centralizovaná řídicí konzola zařízení umožňuje uživatelům okamžitě zvýšit nebo snížit kapacitu prověřování zpráv na všech stávajících serverech a ve všech stávajících zařízeních. Uživatelé mohou také automaticky synchronizovat konfiguraci systémů a vytváření zpráv, takže mohou lépe a snáze měřit účinnost systému a plnit požadavky oborových standardů a zákonných předpisů.
Virtuální zařízení Symantec Mail Security Virtual Edition umožňuje také rychlejší nastavení a instalaci, takže testování a zkoušení řešení před jeho zavedením do produkčního e-mailového prostředí je snadné. Úplnou verzi Virtual Edition je možno během několika minut stáhnout, odemknout licenčním kódem a zavést do virtualizačního prostředí.
„Virtuální zařízení Symantec Mail Security Virtual Edition se zaměřuje na, z pohledu mnoha společností, největší problém v oblasti zabezpečení zasílání zpráv, a tím je snaha vyrovnat se s rostoucími objemy zasílaných zpráv a nevyžádané pošty při udržení nákladů na co nejnižší úrovni,“ řekl Chris Christiansen, Program Vice President skupiny Security Products and Services ve společnosti IDC. „Virtuální zařízení společnosti Symantec dává zákazníkům možnost rychle a postupně rozšiřovat jejich infrastrukturu zabezpečení zasílání zpráv a současně využít výhody vysokého využití prostředků, které dává virtualizace.“

 

Autor článku