Hlavní navigace

Oficiální trailer na GTA VI je tu. Rockstar jej vydal o den dříve, než původně plánoval

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Deset let po vydání posledního dílu Grand Theft Auto V se fanoušci konečně dočkali oficiálního představení nástupce. GTA VI se představilo v prvním traileru, který ukazuje návrat do starého dobrého Vice City, dvě hratelné postavy a datum vydání stanovené na rok 2025.

O tom, že studio Rockstar Games pracuje na novém díle GTA už víme dlouho. Doposud se však Rockstar zdráhal cokoliv ukázat a lákal na oficiální premiéru, která se měla konat 5. prosince. Rockstaru ale před oficiálním vydáním unikly nejdříve záběry a následně i celý trailer, proto se společnost rozhodla o jeho zrychlené zveřejnění.

Na 90sekundovém traileru jsou vidět záběry na Leonidu, státu nasáklého ulicemi plných neonů, večírků a rychlých aut. Upoutávka se zaměřila hlavně na hlavní protagonistku Luciu, která se svým přítelem zřejmě spáchala nějaké zločiny poté, co byla propuštěna z vězení. V traileru se objevuje také spousta live streamů podobných těm z Instagramu, což může nasvědčovat zasazení do moderní doby než do 80. let, které je možné znát z GTA: Vice City, hry z roku 2002.

ICTS24

Vydání oficiálního traileru snad ukončí nepříjemnou smůlu, která Rockstar Games provází napříč vývojem nového dílu GTA. V loňském roce se na internet dostal masivní únik záběrů z rozpracované verze hry následovaný různými typy zákulisních informací.

Pomyslnou korunou byl nedávný únik celého traileru, byť ve špatné kvalitě a s velkým vodoznakem. Nezbývá než doufat, že datum vydání stanovené na rok 2025 a vývoj samotné hry už nebudou dále doprovázet žádné strasti nebo další nešťastné události.

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.