Hlavní navigace

OKI C5000 - nové tiskárny doplňují řadu

Sdílet

Společnosti OKI Printing Solutions představila inovovanou řadu tiskáren C5000. Modely s označením C5650, C5750, C5850 a C5950 jsou rychlejší než jejich předchůdci a nabízejí levnější provoz

Modely C5650 a C5750 jsou určeny pro firmy, v nichž tisknou převážně černobíle, ale občas ocení možnost kvalitní barevné prezentace. Vyšší modely C5850 a C5950 jsou připraveny pro firmy s vysokými nároky na barevný i černobílý tisk.


Tiskárny řady C5000 jsou pro uživatele výhodnější než odpovídající konkurenční modely a přinášejí rychlost tisku až 26 barevných a 32 černobílých stran za minutu. Díky rychlému vytištění první stránky za 8 sekund jsou nové tiskárny vysoce funkční součástí profesionální kanceláře. Všechny modely této řady jsou síťové a lze je navíc rozšířit o volitelnou duplexní jednotku a další příslušenství, které zvyšuje efektivitu tisku. Tiskárny podporují tisková média s gramáží až 203 g/m2 a tisknou banery až 1,2 metru dlouhé. Součástí dodávky jsou softwarové nástroje, např. Template Manager, umožňující tvorbu široké škály profesionálně působících dokumentů přímo ve firmě.

Řada C5000 využívá jednoprůchodovou digitální LED technologii od OKI a vyšší měsíční zátěž až 60 000 výtisků měsíčně. Velmi významné jsou při výběru tiskárny také podporované funkce zabezpečení a řízení tisku, software Print Control firmám dovoluje sledovat využití barevného tisku, PrintSuperVision umožní efektivní správu síťových tiskáren na dálku.

Dalšími důležitými rysy je snadná výměna spotřebního materiálu a ukazatel stavu toneru na LCD panelu. Tiskárny automaticky řídí barevné podání, funkce Auto Colour Balance zajistí konzistentní barevné výstupy po celou dobu životnosti tiskárny bez jakéhokoliv zásahu uživatelů.

Podle vedení společnosti nová řada C5000 omlazuje nabídku nejprodávanějších A4 barevných tiskáren a přináší náročným pracovním skupinám levný černobílý tisk i kvalitní a rychlý tisk barevný. Vše s vysokou flexibilitou a špičkovými parametry v dané kategorii. Nové tonerové kazety s vysokou kapacitou snížily provozní náklady i počet uživatelských zásahů.

Základní vlastnosti tiskáren OKI řady C5000 :

  • Vysoký výkon: až 32 stránek za minutu černobíle a 26 stránek za minutu barevně; první výtisk za 8 sekund
  • Flexibilita: tisk od vizitek až po bannery 215 x 1200 mm, podpora gramáže až 203 g/m2
  • Rozšíření: Volitelný oboustranný tisk šetří papír, umožňuje výrobu brožur a přispívá k profesionálnímu vzhledu výstupů.
  • Zabezpečení a možnosti řízení: funkce Print Control uživatelům umožňuje sledovat a řídit barevný tisk, omezit či povolit barevný tisk a nastavit maximální náklady na tisk. Důvěrná data jsou uchována v bezpečí pomocí funkcí bezpečného vymazání, šifrování dat a ochrany heslem.
  • Jednoduché použití: spotřební materiál se snadnou výměnou a ukazatel stavu toneru na LCD panelu uživatelům zajistí přehled o aktuální situaci. Tiskárny řady C5000 mají funkce automatického řízení barevného podání, jako je Auto Colour Balance zajišťující konzistentní barevné podání bez zásahu uživatelů.
  • Technologie tisku: Jednoprůchodová víceúrovňová LED tisková technologie

Tiskárny řady C5000 budou na trh uvedeny s doporučenou koncovou cenou od 11.400 Kč (bez DPH) a budou dostupné u autorizovaných prodejců OKI Printing Solutions od začátku prosince 2007

Zdroj a foto: OKI

- - Václav Maletínský

CS24