Hlavní navigace

OKI má nové pokladní tiskárny OKIPOS 411 a 412

12. 9. 2008

Sdílet

Společnost OKI Printing Solutions doplňuje svou nabídku tiskových řešení o nové pokladní tiskárny OKIPOS 411 a OKIPOS 412 pro rychlý a spolehlivý tisk dokladů.

Společnost OKI Printing Solutions doplňuje svou nabídku tiskových řešení o nové pokladní tiskárny OKIPOS 411 a OKIPOS 412 pro rychlý a spolehlivý tisk dokladů.

POS tiskárny uživatelům nabízejí podle slov výrobce ekonomicky výhodný způsob tisku účtenek za zboží a služby, například v restauracích, hotelech či obchodech. Tiskárny jsou rychlé a výkonné, navržené tak, aby ulehčily obsluhu a zvýšily spokojenost zákazníka.

Oba modely nabízí vysoké rychlosti tisku: OKIPOS 411 až 200 mm/s, OKIPOS 412 až 250 mm/s. Výstupní rychlosti lze na obou modelech upravit tak, aby při tisku vyhovovaly danému využití a zajistily efektivní obsluhu a obrat.

Větší papírové role pak zaručí, že je není třeba tak často měnit - obě tiskárny jsou totiž schopny pracovat s papírovými rolemi až do průměru 90 mm. OKIPOS 412 navíc disponuje tiskovou hlavou s dlouhou životností.

Díky nabídce volitelných červených, béžových a stříbrných bočních krytů mohou uživatelé POS tiskárnu esteticky sladit s interiérem prodejny. Oba modely lze připevnit na stěnu nebo postavit na plochu, což zajišťuje snadné začlenění i do míst s omezeným prostorem.


Přehled klíčových parametrů OKIPOS 411 a OKIPOS 412:
  • Vysoké rychlosti tisku: OKIPOS 411 až 200 mm/s a OKIPOS 412 až 250 mm/s
  • Střední doba mezi poruchami (MTBF) 360 000 hodin
  • Tisková hlava z vysokou životností
  • Snadné použití s jednoduchou patentovanou ‘drop in’ technologií vkládání papíru, časté výměny omezuje velká papírová role
  • Rozhraní v nabídce: obousměrné paralelní / USB, sériové RS232 / síťová karta
  • Možnost výběru barvy bočního krytu tiskárny
Oba modely je možno zakoupit za cenu od 6 600 Kč (bez DPH).

Tiskárna OKIPOS 411 od OKI.