Hlavní navigace

OKI uvádí nové modely barevných multifunkcí

Sdílet

Po barevných multifunkčních zařízeních řady C3500 MFP pro malé kanceláře OKI uvádí na trh nový model vyšší řady C5550 MFP s postscriptovým tiskem a technologickou platformou High Definition Color

Nová multifunkční síťová zařízení C5550 MFP v sobě spojují funkce rychlého a kvalitního tisku, kopírování, skenování a faxování. Přinášejí tak plně multifunkční výbavu vyššího stupně výkonu pro uživatele s větším zatížením.


C5550 MFP přináší nejrychlejší tisk ve své kategorii – až 20 barevných a 32 černobílých stránek za minutu. Stojí za povšimnutí, že této rychlosti černobílého tisku nedosahuje ani celá řada jednoúčelových černobílých tiskáren. Vysoká rychlost doplněná vysokou měsíční zátěží - až 60 000 stran - přináší jedinečnou produktivitu a zajišťuje uživatelům tisk dokumentů bez jakýchkoliv kompromisů.

Špičková kvalita tisku je založena na unikátní technologické platformě High Definition Color (HDC) a využívá víceúrovňovou digitální LED technologii ProQ2400.



Kromě rychlosti a flexibility nové modely multifunkčních zařízení C5500 vynikají jednoduchým a odolným mechanickým provedením, ve kterém se snoubí styl a funkčnost. Šetří tak místo na stole a v kanceláři, a zároveň je lze jednoduše použít ihned po vyjmutí z krabice. Síťová konfigurace a intuitivní ovládání umožňuje bezproblémové využití na libovolném pracovišti.

Ing. Andrej Magyar, CSc., ředitel společnosti Oki Systems (Czech and Slovak), uvádí: „Multifunkční zařízení C5550 MFP navazuje na úspěšné produkty řady C5500 MFP, které jsme uvedli na trh v roce 2005. Nový model však přichází s mnoha vylepšeními – technologickou platformou HDC, víceúrovňovou LED technologií a nejrychlejším tiskem ve své kategorii. Zároveň přináší zvýšení produktivity práce a výrazné úspory díky možnostem profesionální správy dokumentů.“

Klíčové vlastnosti multifunkčního zařízení C5550:

  • Produktivita: nejvyšší rychlost tisku ve své kategorii, až 20 barevných a 32 černobílých stránek za minutu; rychlé vytištění první stránky za 8 sekund a první kopie za 15 sekund; vysokokapacitní tonery (černý na 6 tis. stran, barevné na 5 tis. stran)
  • Výhodná cena: špičkový poměr cena/výkon; nízké provozní náklady; díky softwaru Template Manager snadná tvorba materiálů přímo ve firmě.
  • Flexibilita: malé rozměry vhodné na stůl a do kanceláře, vyšší flexibilita při práci s médii, včetně bannerů**, vizitek, štítků na CD a médií s vyšší gramáží; paměť rozšiřitelná až na 768 MB pro tisk velkých objemů, kapacita zásobníků až 930 listů, automatický podavač dokumentů na 50 listů ve standardní výbavě.
  • Profesionalita: přímé síťové připojení pro tisk a skenování; skenování do emailu, FTP a CIFS bez připojeného počítače; standardně podpora LDAP; technologická platforma High Definition Color pro maximální kvalitu tisku v dané kategorii.
  • Jednoduché použití: baleno v krabici jako jeden celek, snadné připojení do sítě, intuitivní ovládací panel; on-line podpora ‘Ask OKI - Zeptejte se OKI .
  • Zdokonalené sdílení dokumentů: ve standardní výbavě aplikace Nuance PaperPort a Omnipage OCR.

Doporučené koncové ceny multifunkčních zařízení C5550 MFP budou začínat lehce nad hranicí 40 000 Kč včetně DPH. Produkty budou k dispozici u autorizovaných distributorů OKI Printing Solutions ve druhé polovině května 2007.

- - Václav Maletínský

Byl pro vás článek přínosný?