Hlavní navigace

Omega Seamaster Aqua Terra Co-Axial GMT Chronograph

1. 9. 2009

Sdílet

 Autor:
Společnost OMEGA představuje nového člena rodiny řady Seamaster a to model Seamaster Aqua Terra Co-Axial GMT Chronograph.

Podobně jako ostatní modely této řady jsou i tyto hodinky osazeny zajímavým designérským prvkem v podobě tzv. "Teak Concept". Ten je aplikovaný pro číselník a jedná se gilošované vertikální linky, které připomínají dřevěné paluby luxusních lodích. Majitelům lodí a plachetnic tedy budou nové Seamastery jistě po chuti. Model Aqua Terra Co-Axial Chronograph GMT v sobě kombinuje luxusní finální úpravu strojku spolu s exklusivním koaxiálním mechanismem Omega Co-Axial kalibr 3603 s volně odpruženou setrvačkou garantující dlouhodobě vynikající výkon. Díky koaxiálnímu provedení strojku hodinky nabízí velmi přesný chod a dlouhou životnost. Přesnost dokládá certifikace hodinek jako chronometru společností COSC. Tento model s automatickým nátahem je též vybaven chronografickým mechanismem. Měření času a stopování tedy není problém.

GMT ručička hodinek představuje ideální řešení pro uživatele, kteří často cestují mezi časovými pásmy, nebo kteří podnikají v mezinárodním měřítku a potřebují snadnou cestou vědět kolik hodin je v jiné části světa.

Vybraný model z ušlechtilé oceli je k dispozici s černým páskem z krokodýlí kůže s úpravou soft-touch nebo s náramkem v ušlechtilé oceli se systémem screw-and-pin. Leštěné a broušené pouzdro o průměru 44 mm je vodotěsné do hloubky 150 metrů (500 stop). Obousměrná otočná GMT luneta v provedení z ušlechtilé oceli je nasazená na kroužek s černou úpravou PVD a disponuje 24 hodinovou stupnicí, která umožňuje sledování tří samostatných časových pásem. Model Aqua Terra Co-Axial Chronograph GMT je osazen vypouklým safírovým sklíčkem s oboustrannou antireflexní úpravou. To samé platí také o zadní části pouzdra osazeného safírovým sklíčkem, skrze které lze sledovat práci mechanického strojku.

Omega Seamaster Aqua Terra Co-Axial GMT Chronograph

Cena: 140 600 Kč

CS24

www.dusak.cz

OMEGA Seamaster Aqua Terra Co-Axial GMT Chronograph