Hlavní navigace

ORAVA představuje HDD rekordér DVR 706 HDD 80 GB

18. 7. 2007

Sdílet

Toužíte po HDD rekordéru za rozumné peníze? Pak vás může zaujmout nový produkt s označením Orava DVR 706 HDD. Rekordér nabízí disk s kapacitou 80GB, DV vstup, funkci Time Shift i podporu pro DivX.

Rekordér Orava DVR 706 HDD 80 GB disponuje 80GB pevným diskem. Na jeho povrch lze v nejvyšší kvalitě uložit až 18 hodin videozáznamu. Pokud se spokojíte s nižší kvalitou, vtěsnáte na pevný disk řádově více záznamů. Vybrat lze celkově pěti nahrávacích režimů.


Pokud budete chtít ukládat video na DVD, můžete využít jak formát DVD+R/RW, tak i DVD-R/RW). Zařízení DVR 706 podporuje hned celou řadu rozšířených formátů. Patří mezi ně: DVD+R/RW, DVD-R/RW, VCD, SVCD, CD-R/RW, DivX, MP3, WMA a Kodak Picture.

Pro pohodlné uživatele je připravena služba tzv. „One-touch“ nahrávání (nahrávání přes jediné tlačítko bez nutnosti vstupovat do menu).

Novinkou u rekordéru DVR 706 je funkce tzv. Time Shifting, která umožňuje přehrávat zaznamenaný program a zároveň nahrávat další pořad, který právě běží v reálném čase na některém jiném TV kanálu.

Další zajímavostí je i možnost zamezit editaci (změny, mazání, rozdělování nebo zamknutí) pořadů nahraných na HDD nepovolanými osobami.

Zařízení nabízí uživateli rozhraní DV-in, Audio RCA, S-video, a dokonce i USB vstup.

Příznivci DivX filmů zřejmě ocení podporu českých textových titulků s korektní diakritikou (soubory *.srt, *.sub). Výrobce také slibuje vynikající kompatibilitu při přehrávání nejrůznějších CD/DVD formátů.

Modely rekordérů s vyšší kapacitou HDD (160 a 250 GB) by se měly objevit na trhu v průběhu několika měsíců.

Cena DVR 706 HDD 80GB: 5 999 Kč
Více informací naleznete na www.orava.cz

- - Jaroslav Kasal

CS24