Hlavní navigace

Oživené stránky akční hry Max Payne 2

4. 7. 2003

Sdílet

Pár dárků, bez nichž se neobejde žádný milovník žánru noir…

Když jsme zhruba před měsícem do internetového prohlížeče náhodou (no dobrá, až tak velká náhoda to nebyla) naťukali adresu www.maxpayne2.com, poskočili jsme radostí – zjistili jsme, že se zde budou dle očekávání opravdu nacházet oficiální stránky hry Max Payne 2 – pokračování fenomenální akce Max Payne. Naše radost však byla poněkud předčasná, neboť kromě statického obrázku na uvedené stránce nic nebylo. Začala se pomalu zaplňovat až v těchto dnech – najdete na ní několik wallpaperů, ikonek (schválně, v kolika kopiích se na našich auditoriích objeví) a jeden screensaver.



Ačkoliv byla hra Max Payne 2: The Fall of Max Payne neoficiálně ohlášena již 22. května 2002, až donedávna o ní nebylo známo zhola nic – jen pár spekulací a neověřených faktů (jinými slovy výmyslů). Teď už je situace o něco lepší. Víme již například, že Max Payne bude vypadat trošku jinak než v prvním dílu, avšak hlas bude mít stále stejný. Pár zajímavostí se objevilo také ohledně příběhu – jeho zápletka bude mít mírně milostný nádech, ale nebojte se. Vše se bude odvíjet v tradičním noir stylu, takže žádná červená knihovna se rozhodně konat nebude.



Vydání hry je naplánováno na podzim tohoto roku a zatím se zdá, že by jej vývojáři z finského Remedy mohli stihnout. Více informací vám přineseme v dohledné době.