Hlavní navigace

Palm Pre se začne prodávat 6. června

21. 5. 2009

Sdílet

 Autor:
Je to oficiálně potvrzené. Dlouho očekávaný propracovaný chytrý telefon Palm Pre se začně prodávat 6. června v USA v rámci nabídky operátora Sprint.

Pro společnost Palm je smartphone Pre se zbrusu novým operačním systémem WebOS jedinou nadějí. Pokud uspěje, vrátí se výrobce na výsluní výrobců sofistikovaných chytrých telefonů, pokud propadne, tak z Palmu zbude zřejmě jen značka, pod kterou se bude vyrábět kdo ví co.

Palm Pre začne prodávat 6. června (jún) v USA operátor Sprint a to jak ve své distribuční síti, tak ve vybraných obchodech Best Buy, Radio Shack a Wal-Mart. Cena je stanovena na 200 dolarů (~4000 korun, ~150 euro) při podpisu dvouleté smlouvy a po 100 dolarové zpětné slevě (peníze vrátí po zakoupení). V ceně není zahrnuta zajímavá indukční nabíječka, tu je nutno dokoupit za 70 dolarů (~1400 korun, 52 euro).

CS24


Telefonu se dostalo hodně pozornosti jak při ohlášení, tak v četných „exkluzivních“ preview, kterým naneštěstí měli přístup hlavně novináři z USA a Británie, Palm v kontinentální Evropě poněkud zapsal. Doufejme, že stejně nezaspí i při prodeji Pre, ale rychle ho začne prodávat i v našich končinách, abychom si nemuseli tuto novinku pracně objednávat ze zámoří.

Více informací o Palm Pre zde


Palm Pre