Hlavní navigace

Pamatujete si na novou českou strategii Last Train Home? Vývojáři se pochlubili datem vydání a hratelným demem

11. 10. 2023

Sdílet

Nová česká strategie Last Train Home pojednávající o životě československých legionářů v nehostinné Sibiři dostala své datum vydání a bezplatné hratelné demo. Start hry je stanoven na 28. listopadu a už nyní je možné na Steamu stáhnout demo hry.

Pár měsíců zpět jsme na našem portále psali o nové strategické hře Last Train Home od brněnského vývojářského studia Ashborne Games, která pojednává o životě československých legionářů v 1. světové válce. Nyní se vývojáři pochlubili datem vydání, který připadl na 28. listopadu tohoto roku ve verzi pro PC.

Last Train Home je nová strategická hra pojednávající o životě československých legionářů Přečtěte si také:

Last Train Home je nová strategická hra pojednávající o životě československých legionářů

Společně s datem si Ashborne Games připravilo pro fanoušky i bezplatné demo, díky kterému si hru můžete osahat. Demo hry je možné už nyní stáhnout na Steamu a jeho dohrání vám zabere přibližně 5 až 7 hodin. Samotní vývojáři upozorňují, že se jedná o demo verzi hry, která může obsahovat bugy a jsou velmi rádi za jakoukoliv objektivní zpětnou vazbu.

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.