Hlavní navigace

Panda Security má novou řadu řešení pro podniky

17. 8. 2009

Sdílet

Společnost Panda Security nabízí novou verzi svých produktů pro firemní uživatele. Řešení, založená na technologiích cloud computingu, zahrnují produkty Panda Security for Business, Panda Security for Business with Exchange a Panda Security for Enterprise.

Společnost nabízí také vylepšenou verzi konzole Panda AdminSecure, která umožňuje správcům řídit všechny tyto řešení z jediného místa.Umožňuje nyní snadnější správu velkých sítí a nové funkce pro ochranu Exchange serverů.

Nové verze podle dodavatele přinášejí snížení spotřeby zdrojů a zlepšení účinnosti správy sítě. Poskytují možnost provádět hloubkové audity pomocí nástroje Malware Radar. Jejich technologie blokuje připojení infikovaných, pochybných nebo nebezpečných počítačů do sítě

Panda Security for Business chrání pracovní stanice a servery před všemi typy malware a hrozeb (viry, spamem, phishingem, spyware, rootkity, atd..). Obsahuje antimalware a antispam ochranu, filtrování obsahu a technologii TruPrevent, které blokují útoky a předchází průnikům.

CS24

Panda Security for Business with Exchange obsahuje stejné funkce jako předchozí řešení a navíc i funkce antimalware, filtrování obsahu a antispam pro servery MS Exchange. Panda Security for Enterprise je určena pro rozsáhlé sítě. Poskytuje antimalware a antispam ochranu (pro pracovní stanice i e-mail servery), firewall, filtrování obsahu a antimalware pro FTP / HTTP protokoly. Obsahuje i HIPS pro pracovní stanice.

Všechna řešení jsou kompatibilní s NAC, Windows Server 2008 SP2 a Windows Vista SP2.