Hlavní navigace

Patch pro Warhammer 40k: Dawn of War 2

23. 2. 2009

Sdílet

Nový Warhammer se ještě ani pořádně nestihl zabydlet na discích našich počítačů a už se ozývají lidé, kterým dělá opravdu nepříjemné problémy


Hráči hlásí, že jim během hraní singleplayerové kampaně hra náhodně spadne a když ji posléze opět zpustí, jejich uložené pozice jsou zničené. V praxi jim prý zmizí veškeré nedokončené mise a jejich hra tak uvízne na jednom místě bez možnosti postupu dál.


Vývojáři z Relicu už usilovně pracují na opravném patchi, který by měl veškeré poškozené savy vrátit zpět do použitelného stavu a hlásí, že už jsou ve fázi testování. Pokud se vám tedy hra zablokovala, nevyhazujte ji do koše, ale bedlivě sondujte jejich web.


Nicméně ačkoliv se pracuje na patchi, který vám hru opět zprovozní, stále nedojde k vyřešení oněch náhodných pádů. Podle stížností na fórech vyšel najevo fakt, že se tyto nepříjemné nehody stávají ve většině případů vlastníkům Windows Vista 32-bit, kteří hrají na vysokých, nebo ultra detailech. Pokud patříte do skupiny těchto hráčů, radí vám vývojáři, abyste snížili úroveň detailů na medium a obrnili se trpělivostí do doby, než vydají patch ošetřující i tento neduh.


CS24

Zdroj: IGN.com