Hlavní navigace

PC WORLD 7-8 2007 - letní dvojčíslo - co bude na CD a DVD

Sdílet

Tématem letního vydání našeho DVD a CD je zábava, na stříbrných kotoučích proto kromě plných verzí programů najdete také spousty oddychového materiálu, který vám zpříjemní delší čekání na další PC WORLD

PLNÉ VERZE PROGRAMŮ


AusLogics BoostSpeed



Do prázdninového dvojčísla jsme pro vás připravili plnou verzi kvalitní systémové utility AusLogics BoostSpeed, která představuje ideální řešení pro udržování vašeho PC v čistém stavu a v bezchybném a hlavně rychlém chodu. Program optimalizuje chod vašeho počítače,nabízí možnost zrychlení a vyladění internetového připojení, optimalizuje chod systému Windows. Naleznete např. podrobné nastavení souborového systému, kontrolu nad servisními programy, podrobné možnosti optimalizace vypínání a startu systému (včetně kontroly spouštěných aplikací), optimalizaci využití systémové paměti nebo úpravu vzhledu. K dispozici je i zrychlení chodu různých programů, např. kancelářského balíku Microsoft Office (tzn. Wordu, Excelu, Acessu a Outlooku), prohlížečů Internet Explorer, Opera, Netscape nebo FireFox, komunikačních nástrojů MS Outlook Express, ICQ Messinger, Windows/MSN Messinger apod.

Zoner Photo Studio 8 Home



Tento měsíc si můžete z našeho DVD zdarma nainstalovat plnou verzi oblíbeného grafického nástroje Zoner Photo Studio 8 Home, který je určen pro nejširší skupinu uživatelů digitálních fotoaparátů a skenerů. Obsahuje vše pro kvalitní zpracování digitálních fotografií ve všech krocích: stažení do počítače, automatickou i kreativní správu a odstranění nedostatků snímků, nástroje pro snadnou archivaci a rozsáhlé možnosti sdílení a publikování fotografií. Z hlavního okna máte přístup ke všem důležitým částem programu. Zároveň slouží jako průzkumník vašich obrázků a alb. Takzvané organizování obrázků spočívá v několika základních činnostech: získání obrázků (obvykle z fotoaparátu), přesouvání obrázků do složek, vytváření alb, přiřazování klíčových slov a hodnocení. Následně pak můžeme obrázky podle klíčových slov, hodnocení, poznámek, informací EXIF a dalších parametrů vyhledávat či filtrovat a výsledky potom ukládat. Obrázky můžete upravovat přímo v okně Zoner Průzkumníku. Zoner Photo Studio umožňuje taktéž velmi rychle a pohodlně vytvořit z vašich obrázků efektní kalendář.


KOMERČNÍ SLEVY

Studujte Cisco Networking Academy a vyhrajte – multimediální ukázky



Textová část časopisu PC WORLD je v každém díle doplněna multimediální prezentací učebních textů. Úroveň svých znalostí z dané kapitoly si vždy máte možnost ověřit v testu, který jsme pro vás na DVD/CD připravili. Pak již velmi snadno odpovíte na soutěžní otázku, která je připravena na www.pcworld.cz. Ze správných odpovědí tři vylosujeme a výherce obdrží předplatné časopisu PC WORLD a Wireless-G notebook adaptér od společnosti Linksys.

O&O Defrag 10 Professional



Jednou z nejdůležitějších činností pro udržení zdravého, stabilního a rychlého operačního systému je jednoznačně defragmentace. K tomu slouží ve Windows program Defragmentace disku. Co když ale ani ten na správnou defragmentaci nestačí? O&O Defrag je oproti této funkci Windows velmi propracovaný a účinný program. Nejedná se o pouhý miniaturní nástroj se základními funkcemi. Umí defragmentovat i ty disky, na nichž je volného místa minimálně, dokonce i pod jedno procento kapacity disku. Defragmentace pomocí O&O Defrag nekončí stiskem jediného tlačítka. Způsob defragmentace lze vybrat z pěti možností, z nichž dvě se liší v rychlosti a výpočetní náročnosti (Stealth a Space), a další tři podle způsobu seřazení souborů při defragmentaci (Name, Modified, Access). Další obrovskou výhodou defragmentace pomocí O&O Defrag je neomezený počet současně běžících úkolů. Pokud k tomu má počítač dostatek výkonu, lze defragmentovat klidně všechny disky najednou. Na tento produkt nabízíme slevu, s níž činí cena produktu 891 Kč. Ušetříte tak oproti běžnému nákupu více než 20 %!

AUDIO-VIDEO:

AoA Audio Extractor 1.1.6.4, AVS DVD Player 2.4.1.121, BakadoPlayer 1.1.0.2, Blaze Media Pro 7.0, Slysoft CloneDVD 2.9.0.8, CloneDVD Mobile 1.1.4.1, Crawler Radio & MP3 Player, DVDFab Decrypter 3.1.2.6, FreeRIP MP3 3, Fx Audio Editor 4.0, iFever 1.3.0.1, K-Lite Mega Codec Pack 2.1.0, MovieTaxi 3GP Video Converter 2.5.3, Online Radio Tuner 1.1.16, REAPER 1.861, Songbird 0.2.5, UltraGet Video Downloader 1.0.1, VideoInspector
1.10.2.109

Blaze Media Pro 7.0



Multimediální výkonný software pro přehrávání populárních audio/video souborů téměř všech obvyklých formátů, s možností konverze mezi většinou z těchto formátů. Umožňuje i editaci a nahrávání audia z jakéhokoli zdroje, stavbu a dekompilaci videa a mnoho dalších funkcí. Podporuje úpravu vzhledu pomocí "skinů", umožňuje editaci MP3 tagů, podporuje CDDB.

BakadoPlayer 1.1.0.2



Videopřehrávač, který umožňuje oddělení titulků od videa, podporu pro UTF-8, automatické aktualizace, podporu pro formáty SRT, SSA, ASS a SUB a také podporu metody drag and drop pro snazší práci s programem. Pro ovládání produktu je možné využívat klávesové zkratky.

DVDFab Decrypter 3.1.2.6



Program DVDFab umožní vytvářet perfektní kopie DVD disků a zálohovat vaše celé DVD včetně všech menu, upoutávek a bonusů na jeden nebo více disků. S jeho pomocí lze rozdělit DVD9 disk na dvě DVD5 nebo vypalovat z image souborů. DVDFab je zkrátka vše, co potřebujete k zálohování vašich DVD.

DOMÁCNOST A KANCELÁŘ:
7-Zip 4.42, AI RoboForm 6.9, Banshee Screamer Alarm 2.55, Cestujeme po ČR 6.20, Copernic Desktop Search 2.1, Cyklotrasy 2.09, EarthDesk 4.1, FinePrint 5.71 CZ, Floppy Office 3.8, Good Timing 1.5, Google Earth 4.1.7087, LogonStudio 1.0, Objectdock Freeware 1.9, pdfFactory, PeaZip 1.7, Recepty doma 3.36, Slovník Verdict FREE 1.5, Weather Watcher 5.6.23, WinRAR 3.70

Cestujeme po Česku



Výukový program, který slouží k procvičování místopisu České republiky. Za pomoci mapy si tak můžete procvičit správnou polohu měst, památek či hor. K lepší orientaci pomáhají u každého objektu obrázky. V případě špatného určení polohy je program schopen spočítat, o kolik kilometrů se uživatel zmýlil.

EarthDesk 4.1



EarthDesk zobrazuje na pozadí pracovní plochy snímek naší planety. Tento snímek se aktualizuje každé 3 hodiny a umožňuje zobrazení odrazu měsíčního světla, sluneční a měsíční svit, osvětlení měst, stíny, soumrak a stíny. Program podporuje zobrazení na více monitorech, různé mapy (politická, satelitní) a rovněž zobrazení odpovídající sezónám.

Weather Watcher 5.6.23



KOMUNIKACE:
Firefox 2.0.0.4, FlashGet 1.8.6, Flock 0.7.14, Internet Explorer 7 CZ, IE7Pro 0.9.18, Is-It-On 2.300, LeechGet 2007 2.1, Maxthon 1.6.1, Netscape 8.1.3, Outlook Express Attachment Extractor 1.51, Opera 9.21, Outlook Attachment and Picture Extractor 1.60, SeaMonkey 1.1.2, Skype 3.2.0.152, StrongDC++ 2.02, S.Y.M.P.A 3.276, TrustPort WebFilter 5.0.0.1130, Mozilla Thunderbird 2.0.0.0 CZ

LeechGet 2007 2.1 build 2000



LeechGet je jeden z nejlepších a nejpoužívanějších stahovacích manažerů, kterému lze jen málo co vytknout. Používá velmi pěkné, příjemné a moderní uživatelské rozhraní. Integruje se do prohlížeče IE. Mezi další funkce patří FTP klient, automatický download, obnova přerušených downloadů, automatické odpojení či vypnutí počítače a další.

StrongDC++ 2.02



StrongDC++ je alternativou již velmi známého programu DC++. S těmito programy lze sdílet data s ostatními uživateli. Oproti klasickému DC++ podporuje StrongDC++ segmentové stahování, což je velmi účinná zbraň, díky které využijete plné kapacity svého připojení. Další užitečnou věcí je detekce falešných sdílených dokumentů nebo používání emotikon - smajlíků na veřejném chatu.

Mozilla Thunderbird 2.0.0.0 CZ



Thunderbird je klient pro příjem a správu elektronické pošty s řadou dobrých vlastností (bezpečnost před viry, filtrování spamu atd.). Jeho výhodou je menší náročnost, větší výkon a jednoduchost uživatelského rozhraní, ale i obohacení o správu rozšíření (extenzí), postranní lištu s nejčastěji používanými adresami atd. Z novinek lze jmenovat antispamový samoučící se filtr, uložení stavu vyhledávání zpráv ve složkách, možnost jedné schránky pro více POP3 účtů. Mezi další funkce pak patří automatické aktualizace, kontrola pravopisu, detekce phishingu, vylepšení funkcí RSS a podcastingu a další.

CS24

MULTIMÉDIA:

Burn4Free 3.0.0.0, DAEMON Tools 4.09.1, DeepBurner Free 1.8, Faststone Image Viewer 3.2, FinalBurner 1.16.0.90, FlashSpring Pro 2.1, FastStone MaxView 2.1, GIMP for Windows 2.2.15, IrfanView 4.00, My Pictures 3D Album 0.96, Paint.NET 3.08, Photo to Sketch 3.5 Standard, PhotoWipe 1.11, Rendera 1.5, TwistedBrush 13.2, UltraISO Premium 8.61, Xnview 1.91

DeepBurner Free 1.8



V tomto produktu můžete vytvářet datové a audio CD a DVD, bootovací disky a ISO obrazy. Velmi příjemné ovládání programu zvládnou určitě všichni uživatelé, obzvláště když nápadně připomíná klasického Průzkumníka. K rychlému vytvoření CD poté jistě přispěje i funkce drag&drop. Vedle vypalování dat lze CD také doplnit o menu nebo k němu vytisknout jednoduchý obal, na nějž můžete vložit obrázek nebo seznam souborů uložených na médiu. Audio disky je možné vytvářet z MP3, WAV nebo OGG souborů, kdy jsou dané typy konvertovány do audiostop. V nastavení programu lze určit jen mechaniku a velikost vyrovnávací paměti.

FastStone Image Viewer 3.2



FastStone Image Viewer je jednoduchý, ale rychlý, stabilní a uživatelsky přívětivý prohlížeč obrázků. Pracuje také jako grafický editor: umí odstranit efekt červených očí, zvládne zaslat obrázky e-mailem, provede obdélníkové, kruhové a elipsové výřezy i výřezy podle ruky, změnu velikosti, otáčení a úpravy barev, obrázky dokáže i vzájemně porovnávat a také konvertovat grafické formáty. Jeho inovační, intuitivní celoobrazovkový režim poskytuje rychlý přístup k informacím EXIF. I při prohlížení obrázků na celé obrazovce můžete s obrázkem pracovat a používat i ostatní příkazy. FastStone Image Viewer k tomu používá metodu skrytých nástrojových lišt, které zobrazíte najetím kurzoru myši na některý ze čtyř okrajů obrazovky.

Photo to Sketch 3.5 Standard



Grafická aplikace Photo to Sketch umožňuje upravit digitální fotografie různými speciálními efekty. Velmi snadno zde můžete z digitální fotografie vytvořit skicu nebo aplikovat barevné efekty (např. vodní barvy). Program disponuje vhodnými nástroji pro výběr oblastí ve fotografii a dalšími prvky pro usnadnění tvorby skic a úpravu fotografií.

SYSTÉM:
Active Registry Monitor 1.38, ATI Catalyst 7.5, ATI Catalyst 6.2, NVIDIA 158.22, Autoruns 8.61, Backup2007 Synchronizer 6.5.312, BGInfo 4.07, Ccleaner 1.40.520, Computer Inventory 1.7.0, DriveImage XML 1.21, HD Tune 2.53, IcoFX 1.5.01, MyUninstaller 1.35, Recuva 1.01.069 Beta, TweakNow RegCleaner 3.0.1, Registry Repair 2.2, Uninstall Manager 2.1

Uninstall Manager 2.1



Nástroj pro kvalitní a rychlé odstranění instalovaných aplikací, po kterém nezanechá v systému žádné stopy. Nabízí vymazání prázdných adresářů, smazání ikony z plochy, vyčištění registrů Windows, je schopen odinstalovat i poškozené programy. Nabízí rovněž podrobnější informace o nainstalovaných programech.

DriveImage XML 1.21



DriveImage XML představuje užitečný nástroj pro zálohování a případnou obnovu kompletního obsahu disků nebo diskových oddílů. Program v podstatě vytvoří image vybraného disku, který lze v případě potřeby kdykoliv obnovit. Spolupracuje se souborovými systémy FAT 12, 16, 32 a NTFS.

Ccleaner 1.40.520



Šikovný nástroj CCleaner odstraňuje nepotřebné soubory z pevného disku. Aplikace po spuštění například vysype koš, vymaže historii a cookies soubory z MSIE, smaže historii naposledy otevřených a spouštěných souborů, vymaže i další nepotřebné a nepoužívané systémové soubory – a tím také optimalizuje rychlost systému.

TÉMA DVD – Zábava:
ColumnsX, Crazy Tetris, EvJO Wallpaper Changer 1.1, Faux pa, Gem Mine, Chess 3D, Imperial Sudoku, Labra Tetris, Luxor, MarbleJongg, My Pictures 3D Screensaver 1.2, PixelSwapper 1.0, Shisen Sho, Yod'm 3D 1.32

Faux Pa



Nebo a peklo byly odjakživa dva neslučitelné tábory. Myšlenka, že obě „korporace“ spolupracují, je naprosto scestná. Ovšem pouze do okamžiku spuštění Faux Pa. Anděl a ďábel se snaží společnými silami dostat z jednotlivých úrovní pryč, aby unikli vzniklé šlamastyce. Každý musí vykonat část práce, přesto jsou nesmiřitelní a nesmí se dostat do fyzického kontaktu. Jak zapeklité hádanky rozlousknete, to je už pouze na vás.

Shisen Sho



Logická hra Shisen Sho je variantou na známý Mahjong, která nabízí velké množství různých hracích kostek a drobné úpravy v pravidlech. Vaším úkolem je postupné odebrání všech kamenů z hracího pole skládáním stejných dvojic. Omezeni jste tím, že alespoň z jedné své delší strany musí u kamene zůstat volný prostor, a to v okamžiku odebrání.

ColumnsX



Zábavná logická hra ColumnsX přestavuje modifikovanou variantu klasického Tetrisu. V tomto případě však musíte skládat skupinky tří různobarevných kostiček, aby po uložení skládaly barevné řady. Hra obsahuje možnost hry dvou hráčů, a to jak v přímém souboji, tak i kooperativně.

K OBSAHU PC WORLDU:

Abíčko 5/2007, Artweaver 0.4.5.1, Autoruns 8.61, DeepBurner Free 1.8, DVD Identifier 5.0.1, DVDStyler 1.5, Erunt 1.1j, Fasterfox 2.0.0, Faststone Capture Port 5.4, Faststone View Portable 3.2, File Recovery 1.1, Gimp Portable 2.2.13, Gmer 1.0.12, Img Burn 2.3.2.0, Portable Irfan View 3.99, JPEG Comment Editor 0.4, JPEG Crops 0.7.4b, JPEG & PNG Stripper 1.4.0.29, Microsoft Virtual PC 2007 1.0, Mosanick 1.21, MozBackup 1.4.6, Multi AV Scanning Tool 5.01, NetMeter 1.0.0, Pho Calc 1.0, Portable Photo Filtre 6.2.7, Photo Resizer Portable 2.4, Photo Wipe 1.10, Pixia 3.3b, Process Explorer 10.21, Redeye 1.8, RegSeeker 1.52, RootkitRevealer 1.71, SecretMaker 5.0.7, SoundConvert 2.0, SUPER 2007 built 22, S.Y.M.P.A 3.276, TCP View 2.40, Unlocker 1.8.5, Vallen Jpegger 4.94, Portable Xnview 1.90.3

ImgBurn 2.3.2.0



Žádná jiná utilita se snad nehodí tak dobře k rychlému vypalování obrazů disků CD/DVD jako ImgBurn. Tento program dokáže pracovat s obrazy disků ve formátech BIN, ISO či IMG. V režimu Build pak můžete vypálit na disk například vámi pořízené fotografie. Díky rozsáhlým možnostem konfigurace je možné program nastavit podle svých představ.

Microsoft Virtual PC 2007 1.0



Microsoft Virtual PC umožňuje v počítači se systémem Windows vytvořit samostatné virtuální počítače, které emulují využití hardwaru samostatného fyzického počítače. Namísto instalace operačních systémů do několika fyzických počítačů nebo instalací více operačních systémů v jednom počítači je možné nainstalovat požadované operační systémy do jednotlivých virtuálních počítačů. V jednom fyzickém počítači je možné současně spustit několik operačních systémů, v situacích kdy to potřebujete, jako například pro technickou podporu či podporu starších aplikací.

S.Y.M.P.A 3.276



S.Y.M.P.A znamená ve zkratce Send Your Mail Privately & Anonymously a pod tímto názvem se skrývá poštovní klient, jenž umožní posílat "anonymní" e-maily (přes proxy servery) a SMS zprávy e-mailem. Je vybaven vlastním jednoduchým internetovým prohlížečem. Nabízí vizuální interpretaci všech dat, jejichž výměna proběhla mezi vaším PC a SMTP serverem. Každý takto vyměněný bajt bude zobrazen ve zvláštním okně, jehož prostřednictvím budete schopni monitorovat a analyzovat všechny stavy, chyby a chybová hlášení. S.Y.M.P.A má velmi sympatické rozhraní, je přeložen do 18 jazyků, čeština bohužel chybí.

ZABEZPEČENÍ:
avast! Home 4.7.1001, BitDefender Internet Security v10, ClamWin Antivirus 0.90.2.1, Comodo Personal Firewall 2.4, Cyberhawk Basic 2.0.2.12, Sunbelt Kerio Personal Firewall 4.5.916, NOD32 2.70.39, Omziff 3.0.9, PC DoorGuard 4.1, PC Tools Firewall Plus 2.0, SpyCatcher Express, Spyware Doctor 5.0.0.177, SpywareGuard 2.2, Spyware Terminator 1.9.2.134, Trojan Guarder 7.15 Gold, UnHackMe 4.0, Winguard Pro 2007 Free Edition 6.5.0, ZoneAlarm 7.0.337.000

Comodo Personal Firewall 2.4



Firewall, který je pro osobní použití zdarma, poskytne ochranu proti útokům zvenčí a umožní kontrolovat komunikaci aplikací instalovaných ve vašem počítači. Každou aplikaci můžete nastavovat zvlášť. Umožňuje u každého programu i podrobnou kontrolu nad datovým tokem.

SpyCatcher Express 2007



Snadno ovladatelný program pro ochranu počítače před škodlivým spywarem. Disponuje řadou užitečných vlastností, které usnadní jeho používání i nezkušeným uživatelům. Dokáže automaticky odstranit spyware a blokovat jeho činnost.

avast! Home Edition 4.7.1001



Plnohodnotný antivirový program z dílny české společnosti Alwil Software. Nabízí kvalitní uživatelské rozhraní a velmi pokročilé a spolehlivé funkce pro skenování a heuristickou analýzu v případě neznámých podezřelých kódů. Důležité je, že pro domácí nekomerční použití je program zdarma. Je nutná bezplatná registrace na webové stránce výrobce.

DEMOVERZE:

Attack on Pearl Harbor, Call for Heroes: Pompolic Wars, Colin McRae: DIRT, Lost Planet: Extreme Condition, Pacific Storm: Allies, Space Force: Rogue Universe, The Guild 2: Pirates of The European Seas, Tomb Raider: Anniversary Edition, Total Pro Golf 2

VIDEA:
Enemy Territory: Quake Wars, Gods & Heroes: Rome Rising, Medieval 2: Total War – Kingdoms, Overlord, Spider-Man 3, Starcraft II, Zaklínač (The Witcher)

HRY:
ABCgames Cheater, Dungeon Runners, Excalibur Dizzy, Final Driver Fury, Great Mahjong, Quack Shoot, Rad Challenge 07, Rocket Racer, SR-2

ČEŠTINY:
Absolute Uninstaller 2.2, Active Desktop Calendar 7.0.070528, AIMP Classic 1.76, BlazeDVD 6.52 Pro, BWMeter 3.1.0, CachemanXP 1.5.1.40, CCleaner 1.40.520, CoffeeCup VisualSite Designer 5.6, CyberLink Power2Go 5.50.2706, Download Accelerator Plus 8.5.5.7, FastStone Capture 5.5, FastStone Image Viewer 3.2, FastStone MaxView 2.1, Free Download Manager 2.3, FlashGet 1.86, FOX Video Converter 8.0.1.18, GetRight 6.0, HD Tune 2.53, Homescreen Designer 1.3.2, ICQ 6 build 5354, IncrediMail 5.65 build 2996, KMP Player 2.9.3.1291 Beta, Magentic build 1200453, Nero - Burning Rom 7.9.6.0, Nofeel FTP Server 3.2.3320, ObjectDock Plus 1.90, O&O Defrag 10.0.1634 Professional Edition, Paint.NET 3.07, Pando 1.6.0.3.18700, Photo Shaman 1.8T, Red Eye Remover 1.9 - 2.0, Redneck Kentucky, Registry Repair 2.2, SolSuite 2007 7.5, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl – dabing, The Hell in Vietnam, Winamp 5.3.5.1305 full, WinRAR 3.70


GameStar – Plná verze fantasy MMORPG Dungeon Runners



Plnou verzi on-line akčního RPG Dungeon Runners od NCSoft máte k dispozici v základní verzi zcela zdarma. Absolutní nutností je pouze PlayNC účet, který získáte po krátké registraci. Poté už se můžete vrhnout do klasického fantasy světa a kosit zástupy nepřátel – a to zcela zdarma! Pokud se však rozhodnete platit drobný měsíční poplatek (4,99 dolarů), získáte nemalé výhody - např. místo v bance pro ukládání předmětů, přístup k účinným brněním, zbraním a dalším předmětům, nebo okamžitý vstup do hry bez nutnosti čekání ve frontě.

Tomb Raider: Anniversary Edition



Oblíbená série akčních adventur Tomb Raider se dočkala zbrusu nového pokračování Anniversary Edition, které vytvořil tým Crystal Dynamics. Tentokrát nejde o regulérní nový díl oslavované i zatracované série o slavné „vykradačce hrobek“, ale o přepracovaný a zmodernizovaný remake úplně prvního Lařina dobrodružství z roku 1996. V hratelné demoverzi s oblíbenou prsatou archeoložkou zavítáte do Peru, kde si vyzkoušíte jeden herní level.

Lost Planet: Extreme Condition



Sci-fi akční hra Lost Planet: Extreme Condition od Capcomu byla původně určena pro konzolu Xbox 360. Hra vás zavede na povrch ledové planety, kde lidé jako podřízená rasa bojují proti bytostem zvaným Eecrid. Demo obsahuje dvě singleplayerové mise, v nichž infiltrujete úl Akridů, což jsou nepříjemné hmyzácké potvory, a zaútočíte na pevnost ledových pirátů. Na DVD naleznete jak verzi pro systém Windows XP s rozhraním DirectX 9, tak i verzi pro Windows Vista s DirectX 10.

Colin McRae: DIRT



V hratelné demoverzi závodní rallye hry Colin McRae: DIRT od Codemasters si vyzkoušíte trojici různých herních módů. Jako první vás čeká mód Crossover, v němž se ve voze Subaru Impreza WRX STI spec C postavíte samotnému Colinu McRaeovi na trati v německém Avelsbachringu. Dalším módem je Championship Off-Road Racing, kde se účastníte závodů na trati Michigan Bark River Off Road Raceway proti dalším devíti jezdcům, sedícím za volanty bugin V8 650hp. Konečně demo nabízí také multiplayer na Rally Sardinia – Mounte di li Conchi.

Space Force: Rogue Universe



Ve vesmírné RPG simulaci Space Force: Rogue Universe od Provox Games na vás čeká svobodné cestování obrovským vesmírem s mnoha planetami, obývanými různými rasami. Záleží pouze na vás, zda se stanete obchodníky, členy vojenských organizací nebo prohnanými piráty. Každopádně si užijete spousty vesmírného dobrodružství v kokpitech mnoha lodí. V demu si vyzkoušíte některé herní prvky, jako jsou souboje, cestování vesmírem, obchodování, diplomacie, hledání artefaktů, vylepšování postavy a podobně.

The Guild 2: Pirates of The European Seas



Příznivci budování historických království jistě sáhnou po hratelné demoverzi datadisku Pirates of The European Seas pro středověkou strategii The Guild 2 od 4HEAD Studios. Základem datadisku je kampaň skládající se ze tří map, kde je nově zpřístupněn zejména námořní obchod a s tím spojené námořní bitvy. Vyzkoušíte si některé nové vlastnosti hry. Pro správnou funkci dema nezapomeňte nainstalovat také přiložený opravný patch.