Hlavní navigace

PC WORLD a 1GB flash disk - speciální akce

1. 6. 2007

Sdílet

Každý člověk je něčí dítě. Proto slavíme Mezinárodní den dětí i my a nabízíme studentům a dalším osobám zvýhodněné předplatné. Od 1.6.2007 do 10.6.2007 za 750 Kč obdržíte nejenom roční předplatné časopisu PC WORLD, ale jako dárek zdarma i 1GB flash disk.

CS24

Pokud patříte mezi čtenáře, kteří mohou v naší nabídce využít možnosti objednat zvyhodněné předplatné*, máme pro Vás v době od 1.6.2007 do 10.6.2007 připravenu speciální "studentskou" nabídku. Pokud v této době objednáte roční zvýhodněné předplatné časopisu PC WORLD, obdržíte k němu navíc 1GB flash disk zdarma jako dárek.


A jak objednávat?

Po kliknutí na tento odkaz, se otevře okno objednávkového formuláře.

Zde pro objednání tohoto zvýhodněného předplatného vyplníte kromě data (čísla od kterého zasílat) a počtu výtisků i políčko Kód pro akce
V případě, že chcete dostávat verzi
PC WORLD s DVD - vyplňte kód DD07DVD
PC WORLD s CD přílohou - uveďte kód DD07CD



V sekci Typ předplatného zaškrtněte libovolné pole, systém vyžaduje vyplnění této části jako validaci objednávky. Nicméně typ předplatného je dán pevně kódem pro akce
Poté standardně pokračujte vyplněním zbývajících údajů.

Předplatitelům s dodací adresou na území ČR není účtováno poštovné a balné. V případě stornování v průběhu realizace předplatného bude od vrácené částky za nerealizované předplatné odečtena pořizovací cena zařízení USB a náklady spojené s jejím odesláním. Datum zahájení předplatného není časově omezeno.

V případě potřeby se můžete samozřejmě obrátit i na náš Zákaznický servis

* Zvýhodněné předplatné je poskytováno studentům, zdravotně postiženým, držitelům karet ISIC, GO25 a ITIC na základě zaslané kopie potvrzení o studiu či kopie příslušné karty. Kopii potvrzení o studiu nebo kopii karty ISIC, GO25, ITIC zašlete na e-mail predplatne@idg.cz. Mužete ji také poslat faxem na císlo 235 520 812. Bez tohoto potvrzení Vám nemůžeme zvýhodněné předplatné aktivovat!)

- - red