Hlavní navigace

PCS rozšiřuje portfolio o Extreme CCTV

19. 3. 2009

Sdílet

Společnost PCS rozšiřuje svoji nabídku o produkty Extreme CCTV. Rozšíření portfolia je důsledkem akvizice skupiny Extreme CCTV společností Bosch Security Systems. Produkty Extreme CCTV zahrnují integrované kamery den/noc s aktivním osvětlením a odolná video zařízení určené k nasazení v extrémním prostředí, které jsou součástí bezpečnostních a kontrolních systémů od malých až po ty největší objekty, jakými jsou například letiště a průmyslové či armádní prostory.

Hlavní funkcí těchto zařízení je prevence kriminality, identifikace osob a objektů, zajištění bezpečnosti pracovníků a obsluhy strojních zařízení, dohled nad technologickými procesy a sledování dopravních situací.

Sortiment Extreme CCTV pokrývá následující oblasti:

CS24

Bosch Extreme CCTV – Řada produktů navržených pro pořizování obrazu v nejnáročnějších podmínkách, včetně extrémních rozsahů teplot, prostředí se slabým osvětlením, neosvětlených prostředích, korozivního ovzduší, ovzduší obsahujícího těkavé látky a oblastí, kde může dojít k fyzickému poškození produktu.

Osvětlení Bosch Derwent – Řada osvětlovacích jednotek Bosch Derwent je řešením osvětlení infračerveným a bílým světlem pro bezpečnostní systémy.