Hlavní navigace

PCWORLD 4/2007 - Nahlédněte do Software a Jak na to

Sdílet

Představení obsahu nového vydání našeho časopisu pokračuje stručným popisem rubrik Software a Jak na to. Podívali jsme se na nové WIndows Vista, MS Office 2007 a na další softwarové produkty

CS24

V částech časopisu s označením Software a Jak na to se zaměřujeme na nové programy společnosti Microsoft. Jak je to u vás? Zůstáváte XP pozitivní, nebo už máte VISTAráno? Pokud ještě nejste rozhodnuti, může vám pomoci článek s názvem Windows Vista: pro & proti.




Kromě nového operačního systému Microsoft představil i další verzi kancelářských aplikací. Podle našeho názoru se jedná o upgrade, který opravdu stojí za to.



V rubrice samozřejmě nechybí část věnovaná užitečným tipům a trikům pro Windows, v rychlokurzu se budete moci seznámit s programem Shutter, který je podle autora článku „víc, než jen obyčejný vypínač počítače…“

Další statě jsou věnovány několika zajímavým programům s názvy Corel Painter X, Paragon Drive Backup 8.5 Personal Edition, Diskeeper Pro Premier 2007 a Xara Xtreme Pro 3, popíšeme vám některé zajímavé programy z našeho CD a DVD, mezi které patří například 14 utilit pro práci s obrázky, jejich úpravou nebo zveřejněním na webu.

Grafika: IDG

- - Václav Maletínský