Hlavní navigace

PES 2010 DEMO

18. 9. 2009

Sdílet

Další pokračování fotbalových sérií FIFA a PES se pomalu blíží a fotbaloví "fajnšmekři" se mají letos opravdu na co těšit. Po EA i Konami přichází se svojí demoverzí fotbalového simulátoru.


Všechny aspekty hry se samozřejmě budou snažit o co nejrealističtější fotbalovou simulaci. Například obránci oproti předešlým dílům dokáží lépe zónově bránit a každý jednotlivý hráč se bude snažit najít nové metody, jak ukořistit protihráči balon. Nečekejte žádné lehké góly pro usnadnění zbytku zápasu, jen nejlepší strategie a využití klíčových hráčů vám dopomůže k vítězství v zápase. Výhodou naštěstí je (pokud je daný hráč správně využit), že každý hráč těží ze svých nejlepších schopností a snaží se je přenést do akcí svého týmu. Například, pokud máte kvalitní krajní záložníky, ostatní hráči se budou snažit nabíhat do pokutového území a čekat na centr ze strany. Zajímavou informací je, že každý tým získá unikátní nastavení svého herního stylu, jenž odpovídá svému reálnému protějšku. Samozřejmě toto nastavení půjde libovolně změnit a je jen na vás, jakou strategii si zvolíte.


Změnou prošli i samotní rozhodčí. Jejich vylepšená umělá inteligence a tím i lepší cit pro hru, jim umožní vyváženěji rozhodovat během zápasu. Nebudou zbytečně přerušovat hru, když tým může jít do protiútoku či budou lépe vyhodnocovat, za jaký faul udělit kartu či ne.


Demoverze je omezená časovým limitem pěti minut na zápas a soupeřit proti sobě mohou týmy Liverpoolu a Barcelony nebo reprezentace Španělska, Německa, Francie a Itálie. Demoverze je dostupná už i na Xbox Live a na PlayStation Network.

 

Stáhnout soubor

 

CS24



Byl pro vás článek přínosný?