Hlavní navigace

Phion kupuje Visonys, dodavetele firewallu webových aplikací

26. 6. 2008

Sdílet

Řešení visonysAirlock chrání webové aplikace a webové služby před škodlivým softwarem a útoky z webu a zvyšují dostupnost.

Společnost Phion koupila 100 % akcií švýcarské IT bezpečnostní firmy Visonys. Phion plánuje koupenou společnost zachovat jako samostatnou provozní jednotku. Nákupní cena, která zůstane neveřejná, byla vyplacena v hotovosti.

Řešení visonysAirlock chrání webové aplikace a webové služby před škodlivým softwarem a útoky z webu a zvyšují dostupnost. VisonysAirlock vynucuje ověřování uživatelů a poskytuje funkčnost jednotného přihlašování. Jeho platforma pro monitorování a generování výkazů poskytuje neustálý přehled o stavu zabezpečení. Dodavatel pokládá visonysAirlock za "firewall webových aplikací" . Ochranu svých webových prostředí svěřily řešení Visonys devět z deseti největších švýcarských bank.

Wieland Alge, generální ředitel společnosti Phion, uvedl: "Zabezpečení webových aplikací je čím dál důležitějším zájmem mnoha organizací, což se projevuje na požadavcích norem jako Payment Card Industry (PCI) Data Security Standard (DSS). visonysAirlock je jedním z nejlepších firewallů webových aplikací na současném trhu."

Viz také:
Microsoft kupuje Konoku
SafeNet získává Ingrian Networks
Novel oznámil akvizici PlateSpin

Byl pro vás článek přínosný?