Hlavní navigace

Phion M: ochrana komunikace pro středně velké firmy

5. 8. 2008

Sdílet

Společnost Phion uvádí novou řadu produktů série Phion M, která je určená pro ochranu komunikace (UTM, Unified Threat Management). Phion M nahradí dosavadní řadu produktů Netfence M.

Společnost Phion uvádí novou řadu produktů série Phion M, která je určená pro ochranu komunikace. UTM (Unified Threat Management) zařízení jsou dostupná ve čtyřech verzích – všechny jsou navrženy speciálně podle požadavků středně velkých firem. Phion M nahradí dosavadní řadu produktů Netfence M.

Souběžně s trvalým růstem složitosti a rozmanitosti rizik roste podle společnosti phion i poptávka po ucelených bezpečnostních řešeních. Dnešní organizace často zápolí s náročnou integrací svých řešení – jež často sestávají z individuálních komponent, jako jsou firewally, ochrana před průniky, anti-spam, anti-virus, anti-spyware a ochrana obsahu – do homogenního systému s možností centrální správy.

„Pro středně velké organizace až s 1000 uživateli je Phion M řešení vše v jednom, které jim zajistí ucelenou a efektivní ochranu spojující špičkový firewall a VPN technologie a rovněž zabezpečení obsahu a e-mailů v jediném zařízení,“ uvedl Klaus Gheri, CTO a spoluzakladatel společnosti phion.
Všechny funkce zařízení phion M lze řídit centrálně prostřednictvím grafického rozhraní. Kromě toho lze systémy integrovat do řídícího centra netfence Management Centre, které dle dodavatele zvyšuje efektivitu správy bezpečnostní infrastruktury a šetří zdroje.

Viz také:
Phion: Samotné bankomaty jsou bezpečné, ale kabely ne
Phion kupuje Visonys, dodavetele firewallu webových aplikací