Hlavní navigace

PLNÉ HRY: Rise & Fall: Civilizations At War

6. 9. 2009

Sdílet

Kdysi komerční titul vychází nyní jako freeware. Jedná se o historickou real-time strategii, ve které hráč bude moci zaujmout roli vůdce Říma, Egypta, Persie či Řecka.


Rise & Fall: Civilizations At War se skládá ze čtyř samostatných částí - budování města, budování říše, průzkum a dobývání. Všechny tyto faktory budou směřovat k rozkvětu vaší říše, k čemuž bude samozřejmě potřeba odpovídající vojenská síla. A čekejte opravdu pořádné bitky - na zemi i na vodě. Účastnit se jich budou moci tisíce jednotek. Ovládat je možné každou jednotlivou, stejně jako je budete smět seskupovat do větších útvarů a vytvářet nejrůznější formace. Hra vám nabídne i osm hrdinů, mezi nimiž se vyskytnou osobnosti jako Achilles, Julius César, Kleopatra nebo Alexander Veliký. Tyto hrdinové se budou vyznačovat speciálními schopnostmi (určitým způsobem omezenými) a budou představovat i jisté taktické výhody. I když budou významné, jejich smrtí hra neskončí.


Během hry, jež vám nabídne single-playerovou kampaň skýtající zhruba 25 hodin zábavy, se dostanete k celé řadě zajímavých superzbraní (už oni hrdinové za ně mohou být považováni), jež byly vytvořeny na základě historických faktů. Setkáte se tak například s něčím, čemu se říká Archimédův dráp (původně vytvořený Archimedem k obraně Syrakus). V podstatě to je obranné zařízení proti obléhacím zbraním, jakýsi gigantický katapult s hákem. Jelikož se hra odehrává okolo Středozemního moře, nevyhnete se ani námořním bitvám.


Stáhnout soubor


Rise & Fall: Civilizations At War

Rise & Fall: Civilizations At War

CS24

Rise & Fall: Civilizations At War


Byl pro vás článek přínosný?