Hlavní navigace

Plné verze HDDlife a FlashSpring na CD a DVD

20. 2. 2008

Sdílet

Březnový PC World 03/2008 se dvěma plnými verzemi programů je v prodeji od 21. února! Na CD/DVD přílohách časopisu najdete zdarma plné verze aplikací HDDlife Pro 2.9.110 a FlashSpring Pro 2.0.3.

CS24

Březnový PC World 03/2008 se dvěma plnými verzemi programů je v prodeji od 21. února!

Na CD/DVD najdete zdarma plné verze:

HDDlife Pro 2.9.110



Do aktuálního březnového vydání PC Worldu jsme pro vás zdarma nachystali plnou verzi velmi praktického programu, který jistě potěší všechny uživatele PC a i notebooků. Program HDDlife využívá technologii S.M.A.R.T. – což je speciální funkce pevného disku. Hlavním cílem tohoto programu je zjistit aktuální stav vašeho disku. První důležitou funkcí je sledování teploty disku, která je pro správný chod nezbytná. Teplota se zobrazuje v hlavním okně programu, nebo prostřednictvím ikony v panelu start. Dalšími funkcemi jsou např. ověřování přístupové rychlosti, odhalení chyb čtení a zápisu nebo podpora několika zařízení najednou. Pro náročnější je připravena možnost snížit výkon harddisku a s ním i jeho hlučnost, zejména za nočního provozu. Pro využití této funkce je potřebná hardwarová podpora AAC, která by měla být integrována na všech moderních discích. Samozřejmě nechybí ani grafické vyobrazení hodnot nebo doba provozu disku. Program HDDlife Pro je bezpochyby dobrým pomocníkem, který vás předem upozorní na případný blížící se kolaps vašeho disku. Ačkoli zálohování dat by mělo být pravidlem, zkušenosti ukazují, že tak činí jen málo uživatelů, proto může být tato aplikace alespoň malou náplastí pro jejich ochranu.

Pro čtenáře PC Worldu jsme připravili ještě jednu akci navíc – 20% slevu na aktuální plnou verzi 3.1 programů HDDlife Pro, HDDlife Pro Family a HDDlife for Notebooks. Více se dočtete přímo v časopisu.

FlashSpring Pro 2.0.3




Další program, který jsme pro vás připravili zdarma na DVD, je užitečný doplňkový nástroj k aplikaci MS Office Powerpoint. Program FlashSpring Pro 2.0.3 Community Edition jistě ocení uživatelé, kteří chtějí své prezentace co nejrychleji přenést do flashového souboru. Možná i vám se někdy stalo, že jste potřebovali svoji prezentaci vytvořenou v programu PowerPoint uložit do jiného formátu než PPT či PPS. Program soubory komprimuje, nezmění velmi vysokou kvalitu prezentace a nejen že zachovává vložené zvuky, ale sám umí vkládat zvukové efekty a hudební podkreslení. Přenášení prezentací není nijak složité, avšak musíte mít nainstalovaný PowerPoint. Pokud ho máte, můžete nainstalovat FlashSpring, který se vám bude automaticky otevírat při spuštění PowerPointu, a to v horní liště pod názvem Doplňky. Často se využívá při tvorbě webových stránek, ovšem jejich příprava a kontrola není úplně snadná. Kladnou vlastností této technologie je skutečnost, že kdokoliv s podporou flashe si ji bude moci spustit bez potřeby stahovat soubor nebo mít instalovaný prohlížeč prezentací. Každý jistě ocení jednoduchost tohoto programu a hlavně jeho funkčnost při přenášení prezentací.

Pro čtenáře PC Worldu jsme připravili ještě jednu akci navíc – 20% slevu slevu na plnou verzi program FlashSpring Pro 2.2. Více se dočtete přímo v časopisu.

- - Libor Vacata