Hlavní navigace

Po Spotify i YouTube. YouTube Music Recap umožní uživatelům prohlédnout si jejich nejoblíbenější skladby a umělce

Sdílet

 Autor: YouTube (úprava PCWorld)
Pokud používáte pro streamování hudby YouTube Music a mrzelo by vás, že si nemůžete prohlédnout své nejoblíbenější umělce a skladby, nezoufejte. Po vzoru Spotify Wrapped je tu i YouTube Music Recap.

Ani uživatelé YouTube Music letos nepřijdou zkrátka a mohou si užít přehled svých oblíbených hudebních umělců a skladeb. YouTube Music nabízí stejně jako Spotify Wrapped v přehledných obrázkových bannerech statistiky letošního roku.

Do svého YouTube Music Recap se dostanete skrze mobilní aplikaci YouTube Music v sekci 2023 Recap. K dispozici je také možnost zobrazit si rekapitulaci v aplikaci YouTube. Google letos obohatil svůj Recap o možnost vytváření vlastních obalů alb a přiřazení fotek z Google Photos k vašim nejvíce oblíbeným písním.

Oblíbený Spotify Wrapped je tu. S jeho pomocí zjistíte své nejoblíbenější skladby a hudební žánry Přečtěte si také:

Oblíbený Spotify Wrapped je tu. S jeho pomocí zjistíte své nejoblíbenější skladby a hudební žánry

YouTube na základě vašich statistik a měnících se hudebních stylů v průběhu roku vytvoří jakési energetické skóre založené na základě vašich nálad počas roku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.