Hlavní navigace

Podcast: Kybernetická bezpečnost s Computerworldem II.

10. 7. 2024

Sdílet

 Autor: Computerworld.cz s využitím Dall-E
Poslechněte si nejnovější díl našeho podcastu, tentokrát s podtitulem Připravte se na NIS 2. Hostem šéfredaktora Computerworldu Radana Dolejše jsou bezpečnostní specialista společnosti Seyfor Dan Albrecht a Lucie Jahnová, šéfka bezpečnostního týmu Seyforu.

V nejnovějším díle našeho podcastu se ponoříme do důležitého tématu kybernetické bezpečnosti, a to nové směrnice NIS 2, která přináší významné změny pro firmy napříč celou Evropskou unií. Směrnice klade nové požadavky na bezpečnostní opatření a její dopady pocítí tisíce podniků v různých sektorech.

V našem podcastu zjistíte, zda se vás směrnice týká, protože odhalit, jestli a jak se nová regulace týká vaší firmy, může být občas záhadou. Naši experti ve studiu vám pomohou rozebrat, které firmy směrnice ovlivní a jak se na ni připravit.

Kybernetická bezpečnost s Computerworldem II.: Připravte se na NIS2
Kybernetická bezpečnost s Computerworldem II.: Připravte se na NIS2
0:00/

V podcastu nabídneme klíč k pochopení zásadních prvků směrnice NIS 2 od základních definic až po složité požadavky – vše vám vysvětlíme jasně a stručně.

Dan Albrecht, Seyfor

Dan Albrecht, Seyfor

Přinášíme i praktické rady pro implementaci: Jaká opatření je potřeba zavést? Jak správně začlenit bezpečnostní pravidla do smluv s dodavateli? Naše diskuse nabízí ke všemu praktické návody.

Lucie Jahnová, Seyfor

Lucie Jahnová, Seyfor

Při poslechu podcastu také zjistíte, jaké důsledky bude mít nová bezpečností směrnice pro vaše podnikání, poradíme, jak se vyhnout sankcím a co dělat, aby vaše firma nejen vyhověla zákonu, ale zároveň si vylepšila interní bezpečnostní procesy. 

Podcast je zaměřen na všechny, kdo chtějí lépe pochopit význam a dopady NIS 2, ať už jste IT specialisté, manažeři bezpečnosti, nebo vedoucí firmy. Připojte se k nám a získejte klíčové informace, které vám pomohou nejen splnit legislativní požadavky, ale i zvýšit bezpečnost vaší firmy.

CS24

První díl podcastové série najdete zde

Příjemný poslech!