Hlavní navigace

Podzimní soutěž se společností Microsoft

7. 10. 2008

Sdílet

Ve spolupráci se společností Microsoft jsme pro naše čtenáře připravili soutěž o 10 lákavých cen. K tomu, abyste se do ní mohli zapojit, stačí originálně odpovědět na jednoduchou otázku.

Na redakčním DVD v PC Worldu 10/2008 tentokrát naleznete zkušební verzi kancelářského balíku Office Home and Student 2007. Výhodou této trial verze je fakt, že pokud s ní budete spokojeni a rozhodnete se ji používat i po zkušební době, můžete si od společnosti Microsoft zakoupit licenci, kterou aplikujete na stávající instalaci produktu. To je výrazně pohodlnější řešení než kdybyste museli nejprve trial verzi odinstalovat a následně znovu instalovat plnou licenci. Pokud ale budete mít štěstí, můžete vyhrát licenci k tomuto produktu přímo v naší soutěži.


Jaké ceny můžete získat?


2x Windows Vista Home Premium SP1

4x Office Home and Student 2007

4x Flight Simulator X Deluxe

Co pro to musíte udělat?

Stačí odpovědět na naši otázku „K jakému účelu nejčastěji používáte produkty řady Office?“ Z odpovědí došlých do 25.10. 2008 vybereme 10 nejoriginálnějších příspěvků, jež odměníme zasláním některé z výše uvedených cen. Vaše soutěžní pokusy můžete zasílat dvěma způsoby:

1/ Na klasickou poštovní adresu: PC WORLD, Seydlerova 2451, Praha 5, 155 00 – dopis nebo pohlednici prosím označte nápisem „Soutěž Microsoft“ a nezapomeňte uvést svou zpáteční adresu.

2/ Na emailovou adresu cestmir_zak@idg.cz, kde do předmětu prosím uveďte heslo „Soutěž Microsoft“.

- - Čestmír Žák

Byl pro vás článek přínosný?