Hlavní navigace

Posunuté vydání MMORPG Age of Conan

11. 8. 2007

Sdílet

Kdy vyjde Age of Conan, Call of Duty 4 a World in Conflict...

Pokud jste už nedočkavě vyhlíželi letošní listopad - samozřejmě nikoliv kvůli sychravému počasí, ale pro vydání očekávaného fantasy MMORPG Age of Conan: Hyborian Adventures - musíme vás bohužel zklamat. Vývojáři z Funcomu se totiž rozhodli pro odklad až na 25. března příštího roku a získaný čas využijí k důkladnému testování a dolaďování hry, aby všem virtuálním dobrodruhům nabídli co možná nejlepší zážitek. Jestliže jste si tedy kvůli Age of Conan brousili zuby na pořádnou DirectX 10 kartu, můžete s koupí počkat a ušetřit, neboť do příštího března ceny hardwaru zase kapánek klesnou.



Fandové akčních her naopak jistě ocení vydání poměrně nedávno odhalené first person akce Call of Duty 4: Modern Warfare od Infinity Ward. Zatím sice nedošlo k žádnému oficiálnímu oznámení, ale evropský termín stanovený na 9. listopadu 2007 pro PC i konzole PlayStation 3 a Xbox 360 prozradil senior brand manager z Activison UK na tiskové akci, jež tento týden proběhla.



Druhou dobrou zprávu máme pro všechny stratégy, kteří mlsně pokukují po očekávané akční realtimové strategii World in Conflict od Massive Entertainment. Hra je v současné době GOLD a američtí hráči se jí dočkají přesně 18. září tohoto roku. World in Conflict vyjde v našich luzích a hájích v profesionální české verzi od CD Projektu v září, ale přesné datum zatím není známo.

Autor článku