Hlavní navigace

Přihlaste se do profesionální hráčské ligy

16. 3. 2007

Sdílet

Registrace do letošní první sezóny ProGamers on-line lig právě probíhají…

Začátek první sezóny profesionálních herních lig ProGamers je na spadnutí. Pokud se chcete vy nebo váš tým soutěží zúčastnit, neměli byste otálet s registrací. Více podrobností naleznete zde.



PG Online ligy jsou prestižní soutěže, ve kterých hrají nejlepší čeští hráči/týmy. Jsou rozděleny do několika úrovní dle počtu přihlášených. V 1. úrovni hraje 10 hráčů/týmů, ve 2. úrovni jsou 2 skupiny po 10 hráčích/týmech, ve 3. úrovni jsou 4 skupiny, ve 4. úrovni je 8 skupin. Iniciální nasazení hráčů/týmů do jednotlivých úrovní bude provedeno dle výsledků předchozího ročníku PG a GZ lig a dle aktuální ČMSP Klasifikace.



Po každé sezóně přímo postupuje vítěz z každé skupiny o úroveň výše, hráči/týmy na 9. a 10. příčce sestupují.



Do play-off postupuje celkem 32 hráčů - 8 nejlepších z 1. ligy, 2x4 nejlepší ze 2. ligy., 4x2 nejlepší ze 3. ligy, 8xvítěz skupiny 4. ligy (pozn.: v případě 3 úrovní ligy postupuje 8 nejlepších z 1. ligy, 2x6 nejlepších ze 2. ligy a 4x3 nejlepší ze 3. ligy). Play-off je hráno systémem dvojité eliminace (Double Elimination). Ve hrách, kde bude mít komunita zájem, postoupí 8 nejlepších hráčů/týmů z play-off do LANového finále – tedy vyvrcholení ligy bude odehráno v herně PG Cyber Café. Play-off nemá vliv na postupové/sestupové ambice, ale určuje celkového vítěze dané sezóny ligy.

Autor článku