Hlavní navigace

Pro DJ, muzikanty i nadšence

1. 6. 2010

Sdílet

Software, předzesilovač nebo batohy MOTU Digital Performer 7.12 Digital Performer představuje komplexní audio-midi sekvencer pro nahrávací studia, jehož služby využijete při ozvučován

Software, předzesilovač nebo batohy

MOTU Digital Performer 7.12

Digital Performer představuje komplexní audio-midi sekvencer pro nahrávací studia, jehož služby využijete při ozvučování filmů, při živých vystoupeních nebo remixování hudby. Zařízení pracuje s počítači Apple Macintosh a ve své nejnovější verzi Digital Performer 7.12 přináší vylepšené optimalizační schopnosti systému a vykreslování zvukových vln při analýze. Nové možnosti nabízí také mixážní pult a s kolečkem myši lze nyní upravovat úroveň hlasitosti (Volume Fader) či stereo pozici dané stopy (Pan Knob).

IK AmpliTube iRig

AmpliTube iRig se uplatní jako mobilní kytarový předzesilovač a efektová jednotka pro zařízení iPhone, iPod Touch a iPad. Přístroj kombinuje přívětivé uživatelské rozhraní se softwarem AmpliTube, který potěší všechny kytaristy a basáky. S AmpliTube iRig můžete připojit svou kytaru k některému ze zařízení iPhone, iPod Touch nebo iPad a jamovat do světových melodií kytar a basových linek vašich oblíbených umělců. Stačí aktivovat iRig, připojit hudební nástroj do příslušné zdířky, zapojit sluchátka, zesilovač nebo aktivní monitory, stáhnout aplikaci AmpliTube FREE pro iPhone – a můžete začít hrát. Dotykový displej vám umožní korigovat nastavení zvuku tak, jak jste zvyklí z klasického kytarového nebo basového efektu, pomocí tří paralelních stompboxů, zesilovače, kabinetu a mikrofonu.

Steinberg Nuendo 5

Nuendo 5 vás může zaujmout jakožto progresivní softwarové řešení, které usnadní práci při živých záznamech, zvukové post-produkci nebo při úpravě a vytváření zvukové stopy k videu. Obsahuje nástroje umožňující přirozeně pracovat v post-, živé- a zvukové produkci. Nyní je k dispozici nová verze s označením Nuendo 5, jež přináší řadu vylepšení v podobě přehlednější a rychlejší organizace, integruje sadu nových nástrojů pro filmovou, televizní a herní produkci a uvádí také nový video engine postavený na QuickTime.

Steinberg Cubase Studio Pack

Cubase Studio Pack je cenově zvýhodněný balík, jenž obsahuje zvukovou kartu Steinberg CI2 a software Cubase Studio 5. Zvuková karta Steinberg CI2 kombinuje USB studiové rozhraní (zvukové karty se specializovaným ovladačem) a softwarový sekvencer Cubase AI 5. K dispozici jsou dva XLR kombinované vstupy, které nabízejí dva mikrofonní předzesilovače, jeden Hi-Z vstup pro přímé připojení kytary a konektor pro připojení nožního přepínače. Druhou částí je specializovaný DAW ovladač obsahující AI Knob. Všechny potřebné nástroje tak máte v jedné krabičce, která zabezpečí záznam a následnou produkci vašich projektů.

Namba Gear

Namba Gear jsou batohy a brašny přímo určené k přenášení audio vybavení – a od tohoto požadavku se odvíjí většina kladů jejich výrobků. Jedná se zejména o odolné provedení s vnitřním polstrováním, mnoho kapes a kapsiček, promyšlené rozměry, systém pro uchycení kabelů, ergonomii pro pohodlné nošení a mnoho dalších rysů. Na vývoji těchto batohů a brašen se přímo podíleli i muzikanti a DJs, což se pozitivně odrazilo v jejich konstrukci a praktičnosti. V sortimentu naleznete klasické batohy, ale i brašny přes rameno a brašny pro klávesy.
www.disk.cz

Autor článku