Hlavní navigace

Programovatelná herní klávesnice Logitech G110

19. 10. 2009

Sdílet

 Autor:
Logitech uvádí stylovou klávesnici pro ty, kdo si chtějí chtějí ulehčit hraní či práci na počítači a ještě získat možnost vybrat si barvu podsvícení kláves.

High-end klávesnice Logitech Gaming Keyboard G110 nabízí vše potřebné pro náročné uživatele. To znamená přizpůsobitelné podsvícení, integrované USB zvukové zařízení, programovatelné G-klávesy, vysokorychlostní USB 2.0 hub port a přepínač módu hra/desktop. To vše pro snadnější hraní, rychlější provádění příkazů a podhodlnější ovládání multimédií.

Hlavní vlastnosti:
- Podsvícení znaků s přizpůsobitelnou barvou umožní lehce najít ty správné klávesy i ve tmě. Lze míchat různé intenzity červených a modrých diod. Škoda ale, že nejsou i zelené.
- Integrované USB zvukové zařízení s oddělenými sluchátky, 3,5mm konektorem pro mikrofon, tlačítko pro ztišení a další multimediální tlačítka.
- Dvanáct programovatelných G-kláves s třemi makry na klávesu pro až 36 unikátních funkcí v jedné hře - a to jak jednotlivá stisknutí kláves, tak i komplexní makra. Klávesa MR může být použita k nahrávání nových maker přímo během hry.
- Vysokorychlostní USB 2.0 hub port dovolí připojit flashdisk pro rychlý přenos dat nebo snadno zapojit svou herní myš.
- Přepínač módů hra/desktop dočasně zablokuje klávesy „Windows“ a „Kontextové menu“, takže jejich bezděčné stisknutí nepřeruší vaši hru.
- Rozměry 51x24,51x2,31 cm šířka s opěrkou dlaně, 51x18,49x2,31 cm bez opěrky dlaně. Hmotnost 1,07 kg.

Klávesnice Logitech Gaming Keyboard G110 je kompatibilní se systémy Windowx XP a novějšími a s Mac OS X 10.4 a novějšími a by měla být k dostání v lednu (január) za doporučenou cenu 2000 korun (~77 euro).

Logitech Gaming Keyboard G110

Logitech Gaming Keyboard G110

Logitech Gaming Keyboard G110

Logitech Gaming Keyboard G110

Byl pro vás článek přínosný?