Hlavní navigace

Prostorové repro Logitech Z906

10. 3. 2011

Sdílet

 Autor:
Model Logitech Surround Sound Speakers Z906 je následníkem reproduktorového systému Logitech Z-5500 a nabízí zvuk 5.1 pro filmy, hry i hudbu.

Společnost Logitech představila reproduktorový systém Logitech Surround Sound Speakers Z906. Tyto reproduktory poskytují výkon 500 wattů efektivních (RMS) a mají certifikaci THX, která zaručuje, že ve vašem obývacím pokoji vytvoří zvuk, jehož kvalita odpovídá poslechu ve velkém kině.

Vestavěný digitální dekodér 5.1 vytvoří ze zvukových stop vašich filmů ve formátu Dolby Digital nebo DTS detailně prokreslený prostorový zvuk – od burácejícího davu až po tiché krůčky přesně za vašimi zády, alespoň posle výrobce. Pro silné basy, je zde odlehčený subwoofer se zvukovým výstupem do strany a výkonem165 wattů.

Reproduktorový systém Logitech Surround Sound Speakers Z906 je navržen s ohledem na stávající potřeby vašich obývacích pokojů. Připojit můžete až šest zvukových zařízení současně – například televizor, DVD přehrávač, digitální videorekordér, přehrávač Blu-Ray disků, Xbox 360, PLAYSTATION3, Wii, iPod a třeba i váš počítač nebo notebook na platformách PC nebo Mac. Systém je samozřejmě vybaven dálkovým ovladačem a satelitní reproduktory umožňují montáž na stěnu.

Očekává se, že reproduktorový systém Logitech Surround Sound Speakers Z906 bude ve k dostání během března 2011 za doporučenou maloobchodní cenu 8729 Kč.

Logitech Z906