Hlavní navigace

Psychowalkman iLightz Pro - nadstandardně v pohodě

23. 4. 2009

Sdílet

 Autor:
AVS přístroje (psychowalkmany) nepatří mezi technické hračky budoucnosti, spíše je berme jako pomocníka v domácnosti a zaměstnání současnosti, které vás rychle zbaví únavy, nebo celkově například zvýší vaší koncentraci.

Psychowalkman iLightz Pro splňuje všechny požadavky náročnějšího spotřebitele. Lehce ovladatelný, poskytne kompletní informace o probíhajícím programu (sezení).

Nadstandardní nabídka stimulačních programů zahrnuje od klidné relaxace, hluboké meditace (pro náročnější), až po programy na dodání energie, vybuzení smyslů a hluboké soustředěnosti. Vybrat si můžete ze 75 různě zaměřených programů, které jsou navíc podpořeny mnohobarevnou světelnou stimulací. Dá se směle říci, že uspokojí každého z vás. Délku programů si navíc můžete libovolně upravovat. Takto lze nastavit nejen délku programu, ale i intenzitu  světelné i zvukové stimulace, podsvícení displeje či kompletně vytvořit sezení přímo v přístroji, bez nutnosti připojení k PC.

iLightz Pro se může pochlubit futuristickým designem, navíc je kompatibilní s iPod, takže  je možné ke stimulaci poslouchat vaší oblíbenou hudbu.

Že jste ještě žádný psychowalkman nevyzkoušeli? Tak na co čekáte!

Cena: do konce dubna SLEVA 20 % - 14 470 Kč (s DPH)

Další informace a fotografie: Technologie AVS - psychowalkmany

Web: www.psychowalkman.cz

 

CS24

 
Psychowalkman AVS