Hlavní navigace

Railroad Tycoon jako desková hra

1. 11. 2005

Sdílet

Desková hra Railroad Tycoon již brzy na českém trhu...

Začátkem roku 2006 se v České republice objeví desková varianta velmi populární počítačové hry Railroad Tycoon. Lidé ze společnosti Eagle games se tak pokusí navázat na úspěch, který stavba železnic získala u počítačové veřejnosti. Pro české a slovenské hráče bude hra přeložena z velké části do češtiny a zájemci se mohou těšit také na velmi lukrativní cenu.

Společnost ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., výhradní distributor mnoha známých deskových a karetních her na našem trhu, tedy přichází s dalším tahákem. Budování železničního impéria nabídne hráčům deskových her další možnost, jak mezi sebou soupeřit. Budou stavět tratě, následně po nich převážet zboží a snažit se dosáhnout většího rozvoje a výtěžku než soupeři. Cílem je vytvořit prosperující síť železnic a ovládnout tak většinu trhu.

Hráči se také seznámí s důležitými okamžiky historie, s originálními typy lokomotiv a významnými osobnostmi. Deskový Railroad Tycoon ale není první hrou, která se inspirovala počítačovou předlohou. Již nyní se na pultech obchodů můžete setkat s tituly jako například Doom, Warcraft, Civilizace nebo Age of Mythology.

Autor článku