Hlavní navigace

Recenze: Case Logic PNC15

4. 11. 2008

Sdílet

První, co vás na této notebookové brašně značky Case Logic zaujme, je její příjemně nízká hmotnost. S ohledem na fakt, že použité materiály zdárně odolávaly našim testům pevnosti, se jedná o velmi pozitivní zjištění.

Po rozepnutí zipu zjistíte, že hlavním prostorem v brašně je přihrádka pro umístění notebooku o velikosti 15,4 ¨, v níž se najde dostatek prostoru i pro napájecí zdroj a další drobnosti, jež můžete rozmístit do některé ze šesti přítomných přihrádek, z nichž tři jsou vyhrazeny pro CD či DVD média.


Ocenili jsme jednoduchý a přitom účinný mechanizmus sloužící k zajištění notebooku proti pohybu. Druhá kapsa, o jejíž zavírání se tentokrát stará suchý zip (zde bychom uvítali ještě sponu, jejíž použití považujeme za jistější), disponuje celkem osmi přihrádkami pro umístění PDA, kompaktního fotoaparátu, tužky či dalších podobných předmětů.Vyjma výše uvedených prostorů brašna nabízí ještě jednu kapsičku pro rychlý přístup k mobilnímu telefonu a na zadní straně je vybavena jednoduchou přihrádkou pro umístění papírových podkladů.

Popruh k nošení přes rameno vykazuje optimální vlastnosti: používá dostatečně pevné karabinky, díky polstrované stélce netlačí a umožňuje i nastavení délky popruhu.

Verdikt:
Pochvalu si zaslouží rovněž měkce polstrovaná rukojeť, díky níž bude přenášení zavazadla v ruce o něco příjemnějším zážitkem. Mezi slabší stránky recenzované brašny bychom zařadili světle červené provedení vnitřního prostoru, jež nás esteticky příliš nepřesvědčilo, u podobného produktu bychom raději uvítali decentnější provedení.





Cena vč. DPH: 1 600 Kč

Poskytl: SOLID CZECH a.s.

- - Čestmír Žák

Byl pro vás článek přínosný?