Hlavní navigace

RSA nabízí zajistit shodu s předpisy i v cloudu

14. 9. 2010

Sdílet

RSA, bezpečnostní divize EMC, nabízí Solution for Cloud Security and Compliance, řešení pro správu zabezpečení, rizik a zajišťování shody s předpisy v infrastrukturách cloudu. Virtualizaci klíčových podnikových aplikací by díky tomuto řešení neměly stát v cestě obavy ze ztráty shody s předpisy po přechodu na cloud computing.

Solution for Cloud Security and Compliance nabízí vyhodnocování zabezpečení a shody s předpisy napříč celou virtuální infrastrukturou postavenou na produktech VMware a dovoluje centrálně spravovat zabezpečení virtuálních i fyzických infrastruktur.

CS24

Řídicí panel, který je založen na platformě RSA Archer eGRC, je integrován s knihovnou více než 100 ovládacích prvků specifických pro prostředí VMware, jako je administrativní ověřování, které reflektují nejaktuálnější globální předpisy jako PCI-DSS či HIPAA.

Integrace s platformou RSA enVision pro správu bezpečnostních informací a událostí poskytuje podle dodavatele ucelenější vyhodnocování bezpečnostních událostí v celé organizaci – shromažďovány jsou informace ze systémů RSA Data Loss Prevention suite, VMware vShield, VMware vCloud Director, VMware vCenter Configuration Manager, EMC Ionix a HyTrust.