Hlavní navigace

Rychlé CompactFlash Pro s kapacitou až 8 GB

5. 12. 2007

Sdílet

Verbatim rozšiřuje portfolio paměťových karet CompactFlash o nové produkty řady Pro. Nové, vysoce výkonné karty jsou navržené pro profesionální využití a jsou dostupné v kapacitách 2 GB, 4 GB a 8 GB.

Společnost Verbatim rozšiřuje portfolio paměťových karet CompactFlash o nové produkty řady Pro. Nové, vysoce výkonné karty jsou navržené pro profesionální využití a jsou dostupné v kapacitách 2 GB, 4 GB a 8 GB. Nové paměťové karty Verbatim CompactFlash Pro jsou již v prodeji, a to za cenu 1 534 Kč (model s kapacitou 2 GB), 3 125 Kč (4 GB), a 4 700 Kč za 8GB model.


Nové paměťové karty CompactFlash řady Pro by měly být navržené tak, aby ustály náročné požadavky profesionálních fotografů. Rychlost čtení a zápisu, která dosahuje až 45 MB za sekundu, umožňuje například zachytit velké množství fotografií v rychlém sledu za sebou, stejně tak umožňuje rychlé ukládání různých souborů. Paměťová karta CompactFlash s kapacitou 8 GB od společnosti Verbatim poskytuje dostatek prostoru pro uložení cca 2 000 fotografií formátu JPEG v rozlišení 12 Mpx, anebo 200 snímků v kapacitně náročném formátu RAW (raw data). Díky těmto vlastnostem je možné na kartu uložit až šest snímků za sekundu nebo delší dobu fotografovat v sekvenčním režimu bez nutnosti výměny paměťové karty.

- - Jaroslav Kasal

CS24