Hlavní navigace

Sadu zabezpečení pro podnikové sítě uvedla na trh firma McAfee

23. 4. 2008

Sdílet

Řešení Total Protection for Network poskytuje v jedné sadě výkonné nástroje pro ochranu webu a e-mailu i proti průnikům.

Řešení Total Protection for Network, novou sadu zahrnující platformu M-8000 Network Security Platform (známou dříve jako IntruShield) a nově uvedené řešení pro blade servery - Content Security Blade Server, uvedla na trh firma McAfee.
Řešení Total Protection for Network nabízí podle výrobce jednoduchý způsob ochrany a řízení podnikových sítí. Řešení poskytuje ochranu sítě na všech úrovních (end-to-end), a chrání tak celou síťovou infrastrukturu. Total Protection for Network blokuje útoky, zastavuje spam a webové hrozby, chrání systémy, které nebyly aktualizovány pomocí oprav a poskytuje výkonné řešení, jež firmám pomáhá být ve shodě s regulačními požadavky včetně normy PCI (Payment Card Industry, průmyslový standard pro firmy podnikající v oboru zpracování platebních karet).
Platformy typu Network Security poskytují škálovatelnost a spolehlivost, kterou vyžadují velké společnosti včetně poskytovatelů služeb (úroveň typu carrier-class). Použití infrastruktury založené na blade serverech významně rozšiřuje schopnosti zákazníků kontrolovat velké objemy zpráv, přičemž v případě nárůstu požadavků stačí prostě přidat další blade servery.
Total Protection for Network poskytuje větší efektivitu a šetří náklady, protože nahrazuje různorodá zařízení vztažená pouze k jedinému produktu/službě (point-product appliance). Do jediné platformy jsou zde sjednocena řešení IPS/IDS, ochrana proti spamu a phishingu, ochrana proti webovým hrozbám, hrozbám z e-mailu, proti malwaru, spywaru, proti útokům na dostupnost služeb (DoS, DDoS), filtrování URL, rate limiting (omezování rozsahu pásma), detekce chování sítě a ochrana aplikací pro zasílání zpráv (instant messaging).

 

Autor článku