Hlavní navigace

Samsung B7610 je Omnia Pro?

15. 6. 2009

Sdílet

 Autor:
Samsung Omnia Pro, o níž se první zvěsti objevily v dubnu, je zřejmě ten samý telefon jako Samsung B7610 „Louvre“. Nabídne vysouvatelnou klávesnici a výkonný procesor.

Nasvědčuje tomu jak nedávno neoficiálně pořízená fotografie, tak nová várka oficiálních snímků a informací. Podle toho bude Omnia Pro vydána ještě letos a to možná dříve, než bychom se nadáli, mluví se o přelomu září a října (september, október), protože operační systém bude Windows Mobile 6.1. Možné samozřejmě je i to, že Samsung si počká až na čtvrté čtvrtletí na Windows Mobile 6.5 a pak vydá telefon před Vánoci. Ale to bude na trhu už velká tlačenka nových přístrojů.

Samsung Omnia Pro/B7610/Lourve bude mít 3,5palcovou AMOLED dotykovou obrazovku. Použití displejů z organických krystalů je u lepších telefonů Samsung dnes samozřejmostí, přičemž OLED má lepší barvy i pozorovací úhly než LCD. Její rozlišení je WVGA 800x480, zklamáním je však typ displeje, který je jen resistivní, protože Windows Mobile nepodporují lepší dotykovou technologii kapacitivních displejů.

Další specifikace zahrnují výkonný 800MHz procesor, výsuvnou QWERTY klávesnici, HSDPA/HSUPA vysokorychlostní sítě, Wi-Fi, aGPS (asistovanou navigaci), 5 megapixelovou kameru s LED přisvětlením a zákazníky žádaný 3,5mm audio jack pro snadné připojení sluchátek. Dále FM rádio, nativní podporu pro DivX, WMV a H.264 video, TV-out, 1 GB interní paměti až 32 GB na microSD kartě a 1500mAh baterii.

 

Samsung Omnia Pro

Samsung Omnia Pro

CS24

Samsung Omnia Pro

Samsung Omnia Pro