Hlavní navigace

Samsung DV300F – nový kompakt s předním displejem i Wi-Fi

9. 1. 2012

Sdílet

 Autor: Samsung
Nový kompaktní fotoaparát od Samsungu označený DV300F se vyznačuje vysokou kvalitou autoportrétů díky předním LCD displeji i možností okamžitého sdílení na sociálních sítích.

Společnost Samsung přináší nový přírůstek do rodiny fotoaparátů 2View, model DV300F. Ten se vyznačuje maximálním přizpůsobením uživatelským potřebám, jednoduchým ovládáním i intuitivním sdílením multimediálního obsahu na sociálních sítích jako je Facebook, Flickr, Picasa a YouTube. Je totiž vybaven i Wi-Fi technologií, díky které můžete fotografie a videa sdílet přímo z přístroje.

1,5palcový přední LCD displej, umístěný vedle objektivu, lze použít nejen pro pořízení vlastních autoportrétů. S jeho pomocí můžete fotit i děti – Child Mode neboli dětský režim spustí na předním displeji animaci, která vaše ratolesti jistě zaujme a upoutá jejich pozornost.

Co se týče vlastních specifikací, mezi ty ptří 16megapixelový čip, pětinásobný optický zoom i 25 mm širokoúhlý objektiv. Přímo ve fotoaparátu navíc naleznete speciální funkce jako je Magic Frame (12 šablon zábavného pozadí) či funkce Picture in Picture, která ze dvou fotografií vytvoří koláž. Video in Picture zase zkombinuje statický snímek s videem – výsledek můžete nahrát třeba přímo na YouTube.

Díky funkci Split Shot můžete spojit dva až tři různé obrázky, Funny Face zase vytváří komické koláže na snímcích přátel a rodiny. Další technologií je Artistic Brush, díky které se můžete proměnit v umělce, či Motion Photo, která zmrazí čas okolo pohybujícího se objektu.


Byl pro vás článek přínosný?