Hlavní navigace

Samsung představil chytré hodinky, náramky a sluchátka z řady Galaxy

10. 3. 2019

Sdílet

 Autor: Samsung
Nové přírůstky do rodiny nositelného příslušenství značky Samsung zahrnují hodinky Galaxy Watch Active, náramky Galaxy Fit a Galaxy Fit e a bezdrátová sluchátka Galaxy Buds. Zařízení budou dostupná na českém trhu na jaře.

Společnost Samsung Electronics rozšířila sortiment nositelného příslušenství o tři nová zařízení – hodinky Galaxy Watch Active, náramky Galaxy Fit a Galaxy Fit e a bezdrátová špuntová sluchátka Galaxy Buds.

Galaxy Watch Active

Nové hodinky Galaxy Watch Active nabídnou funkce srovnatelné s hodinkami Galaxy Watch, ovšem v tenkém a odlehčeném sportovním provedení. Zařízení podle Samsungu naláká na minimalistický design a snadné ovládání.

Model Galaxy Watch Active disponuje funkcemi pro sledování více než 39 fyzických aktivit, spánku, stresu a zdraví. Zároveň dle výrobce umožní chytřejší monitorování krevního tlaku a úrovně stresu, kterou dokáže snížit pomocí protistresového widgetu.

Samsung uvádí, že nové chytré hodinky jsou kompatibilní s platformami Android a iOS a obsahují aplikace třetích stran. Nechybí ani integrovaný asistent Bixby, jenž umožňuje volání, odesílání zpráv či hlasové ovládání.

Galaxy Fit a Galaxy Fit e

Náramky Galaxy Fit a Galaxy Fit e podle Samsungu nabízí intuitivní ovládání a automatické sledování pohybové aktivity. Jsou propojené s aplikací Samsung Health, která nabízí více než 90 přednastavených aktivit.

Novinky přijímají upozornění a zprávy ze spárovaného telefonu a automaticky zobrazují dva ciferníky hodin při cestování do jiného časového pásma. Obě zařízení jsou dle výrobce voděodolná až do tlaku 5 ATM.

Galaxy Buds

Bezdrátová sluchátka Galaxy Buds disponují zvukovou technologií společnosti AKG pro špičkovou kvalitu poslechu či funkcí Enhanced Ambient Sound pro zachování sluchového kontaktu s okolím při poslechu hudby.

Samsung uvádí, že novinka je vybavena adaptivním duálním mikrofonem sestávajícím z jednoho vestavěného mikrofonu a jednoho vnějšího mikrofonu v každém ze sluchátek. Zároveň nabízí podporu inteligentního hlasového asistenta Bixbyho.

Galaxy Buds dle výrobce vydrží až šest hodin poslechu hudby či pět hodin telefonních hovorů. Samsung dodává, že dobíjecí pouzdro dokáže za 15 minut rychlého nabíjení prodloužit výdrž sluchátek až o 1,7 hodiny.

Dostupnost a cena

  • Hodinky Galaxy Watch Active budou k dispozici od 29. 3. 2019 za doporučenou cenu 6 499 Kč,
  • náramky Galaxy Fit a Galaxy Fit e budou v nabídce od května 2019 za doporučenou cenu 2 599 Kč, resp. 999 Kč,
  • sluchátka Galaxy Buds budou k dispozici od 15. 4. 2019 za doporučenou cenu 3 999 Kč.

Zdroj: Samsung

Byl pro vás článek přínosný?