Hlavní navigace

Samsung představil fotoaparáty s Wi-Fi připojením

24. 4. 2012

Sdílet

 Autor:
Společnost Samsung Electronics představila nové fotoaparáty řady NX, které přinášejí integrované Wi-Fi připojení.

Díky Wi-Fi uživatelé mohou vyfotografované snímky jednoduše odeslat na cloudové úložiště a mít je kdykoli při ruce. Fotoaparáty řady NX jsou vybaveny snímačem APS-C CMOS s rozlišením 20.3 megapixelu a je k nim dostupná sada devíti objektivů.

Samsung NX1000

Samsung NX1000 je kompaktní fotoaparát, který je nabízen v bílé nebo červené variantě a nabídne technologie jako Smart Auto 2.0 a Smart Link Hot Key, jež umožňují focení a okamžité sdílení fotografií.

Samsung NX210

Samsung NX210 je proveden v elegantní kovové šasi. Stejně jako jeho starší verze, i NX210 nabídne 3.0” AMOLED pro prohlížení snímků ve Full HD. Fotografie lze z telefonu přenášet hned několika způsoby - funkce Samsung Mobile Link umožňuje poslat fotky a videa do telefonů či tabletů, díky funkci TV Link pak uživatelé mohou během pár minut uspořádat své snímky na svém televizoru.

Samsung NX20

Poslední fotoaparát z řady NX je určen jak pro amatéry, tak pro profesionály. Je lehký a ergonomický a poskytuje vysokou rychlost závěrky /8000s a otočný 3.0” clear AMOLED displej zvyšuje viditelnost přibližně o 20 %.

Byl pro vás článek přínosný?