Hlavní navigace

Sazka spustila kurzové sázení přes internet

29. 1. 2008

Sdílet

Společnost Sazka včera spustila ostrý provoz portálu pro internetové kurzové sázení e-sazka. Dodavatelem kompletního řešení je softwarová firma ecommerce.cz.

Společnost Sazka včera spustila ostrý provoz portálu pro internetové kurzové sázení e-sazka. Dodavatelem kompletního řešení je softwarová firma ecommerce.cz.

Od včerejšího dne mohou všichni sázející připravit své sázky v pohodlí domova na internetové adrese www.e-sazka.cz. Vybírat přitom mohou z velmi výrazně rozšířené nabídky sázkových událostí z celého světa. Oproti dřívějším maximálním 799 událostem týdně jich nyní SAZKA, a.s. nabídne až 4 tisíce denně. Rozšiřují se také počty tipovaných událostí v jedné sázce, možnosti systémových sázek nebo limity maximálních vkladů na jednu sázku

K samotnému uzavření sázky mohou uživatelé využít několika způsobů podle toho, který jim bude vyhovovat. Po bezplatné registraci do Klubu Sazka je nejpohodlnější cestou potvrzení pomocí mobilního telefonu. Standardní možností je pak uzavření sázky na kterékoli sběrně kurzových sázek. Systém je dopředu připraven i pro přímé internetové sázení, pokud ho v budoucnu naše legislativa dovolí.

Registrovaní uživatelé automaticky získávají peněžní a bodové konto. Finanční prostředky k bezhotovostní úhradě sázek lze na peněžní konto vložit na kterémkoli z terminálů Sazky nebo bezhotovostním převodem. Na bodové konto se pak připisují bonusové body, které uživatel získá například za registraci, vklady finančních prostředků nebo za uzavřené sázky. Podle jejich počtu lze body tyto převádět na finanční prostředky, použít je při dalším sázení nebo využívat benefity Klubu Satka.

Za prostředím, kterým se systém vyznačuje se skrývá výkonný systém, postavený na technologiích firem jako Dell, Cisco nebo NextiraOne. Vyznačuje se neomezenou škálovatelností, která dovoluje posílit výkon pro případy očekávané vysoké zátěže, která může nastat v době významných sázkových událostí, jako jsou třeba olympijské hry nebo mistrovské zápasy. Při vývoji systému a rozhraní byl kladen důraz na dodržení standardů a komunikaci s externími systémy jako je SAP, GTECH a jiné finanční a účetní systémy. Díky tomu lze systém bez potíží provázat s jakýmkoli jiným softwarem..
Nenechte si ujít:
Rovnoměrně rozprostřenou Wi-Fi síť nabízí novinka od NetGearu

Šíření virů přes Wi-Fi? Odborníci říkají, že je to možné!

Google Analytics jsou nyní k dispozici i v češtině!

Nové funkce, které si zamilujete na Firefoxu 3.0

Technologie internetu: Multicast

Firemní sítě míří do veřejného prostoru
Prioritou celé aplikace je také bezpečnost, která je zajištěna hned v několika úrovních. Systém je neustále monitorován a je zajištěn kontinuální běh technické infrastruktury a aplikační architektury. Současně je celý systém několikanásobně zálohován. Bezpečnost celého řešení je testována proti útoku zevnitř i z vnějšku a systém je chráněn proti standardním typům útoků a infiltrací.

Výsledkem je robustní, škálovatelný a bezpečný systém postavený na obecně uznávaných a podporovaných standardech, který koncovým uživatelům zajišťuje komfort a široké možnosti využití.

 

Autor článku