Hlavní navigace

Service Pack pro Windows Vista by měl být oficiálně k dispozici v úterý

18. 3. 2008

Sdílet

Již 18.-19. března se podle amerického Computerworldu Service Pack 1 objeví oficiálně na TechARP.com a aktualizovaný systém Windows Vista SP1 také v nabídce Amazonu.

Aktualizace: Windows Vista SP1 se na webu Windows Update objevil podle plánu.

Ačkoliv dlouho očekávaný balíček Service Pack 1 se již v té či oné podobě dostal ven (měli ho testeři, registrovaní uživatelé na Technetu distribuoval se pirátsky prostřednictvím výměnných sítí...), většina uživatelů Windows Vista ho zatím k dispozici nemá.
Microsoft za datum oficiálního uvedení aktualizace původně označil 1. březen, datum však bylo posunuto. Již 18.-19. března se podle amerického Computerworldu Service Pack 1 objeví oficiálně na TechARP.com a aktualizovaný systém Windows Vista SP1 také v nabídce Amazonu a dalších prodejců. Po zlevnění Visty se například verze Home Premium bude na Amazonu prodávat za 130 dolarů.
Ve stejné době by se měl balíček objevit i na oficiálním webu Microsoft Windows Update a Download Center. V dubnu se začne balíček stahovat všem uživatelům Windows Vista, kteří mají zapnutou funkci automatické aktualizace systému.

Zdroj: Computerworld.com

Viz také
Windows Vista Service Pack 1 nepůjde spustit na cracknutém systému
Windows Vista SP1 je nekompatibilní s některými bezpečnostními programy
Service Pack pro Windows XP i Vistu je ve výměnných sítích

Autor článku