Hlavní navigace

Sestavte si televizi podle vašich představ

6. 8. 2009

Sdílet

 Autor:
Loewe nabízí v nové řadě HD televizí Individual Selection možnost vybrat si barevné provedení dle vašich představ, dohromady je to 45 kombinací.

Většina lidí je spokojena s černým plastovým rámem televizí, ať už jde o matný či lesklý. Kdo chce něco výraznějšího, může zvolit obohacení o barevnou linku, většinou se jedná o červenou či modrou (například Samsung „Touch of Colour“), náročnější zákazníci dají možná přednost stříbrné provedení v pravém hliníku. Ti nejnáročnější mají nyní možnost nechat si sestavit na zakázku vlastní barevné provedení televize díky nabídce německého výrobce stylové video a audio techniky Loewe.

V rámci řady HD televizí Loewe Individual si můžete vybrat úhlopříčku obrazovky 26“, 32“, 40“ a 46“ (66-116 cm) a následně barvu rámu a reproduktoru - hliník ve stříbrné, černé, bronzové a titanové, případně i lesklou bílou. To ovšem není zdaleka vše, protože v dalším kroku nabízí výrobce provedení bočnic v barvě dřeva - ebenové, růžové dřevo, světlý dub - a kovů - chrom, hliníková stříbrná, lesklá černá, červená, oranžová, dokonce i zelená, což je jen tak nevidí. Dohromady je to 45 barevných kombinací, k tomu jsou i různé tvary a počty reproduktorů. Konečným krokem výběru je podstavec pod televizi, ať již stolní, podlahový s motorizovaným otáčením i podlahový s ručním natáčením a montážní rámečky na zeď ve dvou barvách (stříbrná, šedá). No řekněte, kdo by si z tohoto nevybral?


Tři větší obrazovky mají Full HD rozlišení 1920x1080 bodů (1080p), 100Hz obraz a integrovaný HD rekordér, nejmenší 26“ jen „HD ready“ rozlišení 1366x768 (720p).

Pokud máte o televize zájem a jste ochotní si zaplatiti odhadem dvakrát tolik co za méně designové televize se stejnou obrazovkou, podívejte se na stránku výrobce.

Loewe Individual Selection

CS24

Loewe Individual Selection

Loewe Individual Selection