Hlavní navigace

Sims2 Nightlife Producer Tour

29. 6. 2005

Sdílet

Dnes dopoledne proběhla v pražském hotelu Mariott prezentace chystaného datadisku Nightlife pro vynikající simulaci reálného života The Sims 2. Nový titul představoval producent hry Tim LeTourneau. Co všechno bylo k vidění?

Nemůžu si pomoct, ale miluji kafe na všemožných akcích, předváděčkami chystaných her počínaje a mega výstavou E3 konče. Nevím, jak to mají zařízené, ale všude dělají stejně dobré. Nejinak tomu bylo i na prezentaci datadisku The Sims 2: Nightlife, který začátkem podzimu potěší všechny příznivce této vynikající simulace reálného života od Maxisu. Předvádění chystaného přídavku se ujal producent projektu Tim LeTourneau a ukázal přítomným několik nejzajímavějších novinek, jež v novém Nightlife nebudou chybět.

Jak již samotný název napovídá, simové si tentokrát užijí divokého nočního řádění. Budou navštěvovat diskotéky, kavárny, kluby, restaurace a budou se královsky bavit. Ke staré známé aspiraci přibude "pleasure aspiration", znázorňující simovu touhu po zábavě a užívání si virtuálního života. Jedním z mnoha simů, do jejichž nových životů jsme nahlédli, byl Jessie. Vydal se na diskotéku ulovit nějakou babu, a tak se rozhlédl po sále a zjistil, která z přítomných mu padne do oka (zjednodušení sociální interakce). Náš mladý hrdina se poté vydal k vybrané slečně a začal s ní příjemně konverzovat. Pozval ji na rande a v pravé části obrazovky se objevil ukazatel, znázorňující stupeň souznění mladého páru.
Z dalších novinek stojí za zmínku například nablýskané bouráky, které si teď simové mohou pořídit, zaparkovat je v garáži a místo taxíku se v nich projíždět po okolí. V autě konverzují a dokonce si zde mohou užívat i slastných sexuálních hrátek. Mohou si zajet na bowling, zahrát si poker nebo se pobavit u karaoke. Nutno podotknout, že ve všech zmiňovaných činnostech se vaši virtuální mazlíčkové budou i zdokonalovat. Zatímco váš sim zpívá naprosto příšerně, jeho nová partnerka má hlas jako ze zlata a při zpěvu v baru je to sakramentsky znát. Karaoke je super zábava a poslouchat duet amatérských zpěváků nemá chybu. Nutno podotknout, že česká verze The Sims 2: Nightlife bude obsahovat i přezpívanou píseň Cry od české zpěvačky Victorie.

Chystaný přídavek přinese velké množství nových předmětů a vy si tak budete moci postavit vlastní zábavní centra plná restaurací, barů a diskoték. K dalším zpestřením patří například upíři, kteří jsou jako stvoření pro noční život. Mají spoustu energie, mohou se přeměnit v netopýra a létat, přes den spí v nádherných rakvích a vyhýbají se přímému slunci, jehož svit je pro ně samozřejmě smrtelný. Vidíte tedy, že druhý datadisk pro The Sims 2 opět nabídne spoustu zajímavostí a neměl by chybět žádnému fanouškovi této skvělé série.

Autor článku