Hlavní navigace

Skype snižuje cenu SMS na polovinu

4. 5. 2007

Sdílet

Společnost Skype, která stále snižuje náklady na komunikaci prostřednictvím internetu, včera oznámila svůj záměr přechodně (na jeden týden) na 50% snížení nákladů při posílání SMS zpráv přes Skype.

CS24

Posílání SMS zpráv ze Skypu na PC nebo Mac je velmi jednoduché, šikovné, praktické. V České republice poslali lidé 4 734 SMS zpráv a přijali 33 208 SMS zpráv poslaných přes Skype a to jenom v průběhu prosince 2006. Skype zjednodušuje cesty, jakými spolu lidé komunikují. Poskytuje svým 196 milionům registrovaným uživatelům na celém světě možnosti velmi levného a jednoduchého způsobu komunikace. Skype uživatelé mohou využít bezplatné nebo velmi levné hlasové telefonování, vidět se navzájem přes video hovory a posílat textové zprávy komukoli koho znají, nezávisle na tom, kde se zrovna nachází.


Mezi 2. a 8. květnem 2007 bude uživatelům Skypu kdekoli na světě, kteří posílají SMS zprávy adresátům do Spojených států, Austrálie, Polska, Ruska, Taiwanu, Belgie, Thajska, Irska, Rakouska a Itálie, účtována polovina běžné sazby. Více informací o akční nabídce Skypu SMS za poloviční cenu najdete zde: http://www.skype.com/intl/cs/campaigns/halfprice/. Více informací o Skype SMS sazbách do všech destinací můžete najít na stránkách skype.com/products/skypesms/rates.

- - David Zajíc