Hlavní navigace

Sluchátka - nedílná součást outfitu?

10. 4. 2009

Sdílet

Okřídlené rčení, že šaty dělají člověka, dostává v dnešní moderní době další rozměr. Náš vzhled totiž ovlivňují nejen šaty, ale i další doplňky a také technické vychytávky, které na sobě nosíme.

Sluchátka - nedílná součást outfitu?

 

chicBuds

Mezi "nezbytnosti", které má spousta z nás s sebou každý den, patří sluchátka. Připravili jsme pro vás několik tipů na zajímavé a designově vytříbené produkty.

Nejen velmi elegantní, ale také praktická sluchátka - pohodlně se navíjejí, takže se vám kabel nezamotá do ostatních věcí v kabelce. Přes klasický jack je připojíte téměř ke všemu - iPodu, laptopu, či jinému mp3 playeru. Za třpytivý vzhled vděčí vkusnému osazení pravými křišťálovými kamínky Swarovski. Na http://chicbuds.com je zakoupíte za 49 dolarů.

sluchatka chicbuds

 

Swarovski Rasa Rocks

Další kolaborace manufaktury Swarovski, tentokrát s výrobcem audiotechniky Rasa. Bohatému zdobení však odpovídá také cena, která se vyšplhala na závratných 2500 dolarů, takže se s tímto skvostem asi setkáme spíše u profesionální DJky.

rasa rocks


Zumreed Sfit Color Headphones

Pokud si nepotrpíte na vyloženě dívčí barvy ani třpytivé doplňky, možná jsou tato sluchátka pro vás tím pravým. Jednoduchá a pohodlná, ve střízlivých barvách. Vyrábí je japonská společnost Dream. Určitě oceníte také možnost sluchátka složit, pak se vejdou i do menší tašky. Na www.audiocubes.com za 55,99 %.

zumreed sfit

 

WeSC

Velký výběr sluchátek s neotřelým a exkluzivním designem nabízí "We are the superlative conspiracy", zkráceně WeSC. Jako jedny z mála designových audioproduktů jsou k dostání i v Česku. Za vzhledem nepokulhává ani jejich technická kvalita. Zajímavá jsou například WeSC Dotted Bongo (na obrázku bílá) - prémiová uzavřená streetová sluchátka s plynule nastavitelným obvodem hlavy a pozlaceným kontektor 3,5 mm (zúžený - i pro iPhone), vážící 147 g.

Pokud vás zajímají spíše barvy, podívejte se na modely Sitar (skládací, na obrázku hnědá a oranžovo/růžová). Za ceny v rozpětí 1990 - 2590 Kč je pořídíte na českém e-shopu www.freshlabels.cz.

 

wesc dotted bongo

wesc sitar

wesc sitar

 

Mix-Style

Ukažte, že jste rockerka tělem i duší. Žádné zbytečné pozlátko, jednoduchý symbol hvězdy řekne vše za vás. Na www.audiocubes.com pořídíte za cenu 59,99 dolarů.

 

mixstyle

CS24

 

Elecom EHP-BIN10 Marina

Tvrdí někdo, že sluchátka musí být kulatá? Nevěřte tomu. Tento produkt je důkazem opaku. Kolemjdoucí vás nenechají bez povšimnutí a budou muset přemýšlet, zda se jedná o sluchátka, nebo náušnice. Na www.audiocubes.com za 39,99 dolarů.


elecom marina