Hlavní navigace

Socialistická strategie Workers & Resources míří k ostré verzi. Hráči se dočkali i velké „odpadní“ aktualizace

Sdílet

Budovatelská strategie Workers & Resources: Soviet Republic od slovenského vývojářského studia 3Division úspěšně prošla vývojem a na podzim tohoto roku přejde z předběžného přístupu do ostré verze 1.0. Do hry zároveň přibyla poslední velká aktualizace, která s sebou přinesla nové vozy a práci s odpadními složkami.

Workers & Resources: Soviet Republic nepatří mezi nejznámější videoherní tituly na poli strategických her, přesto se jedná o velmi zajímavou budovatelskou strategii zasazenou do tvrdého sovětského režimu.

Hra se objevila na Steamu v březnu roku 2019 a nyní po několika letech vývoje hra opustí předběžný přístup nástupem verze 1.0. Na oficiálních stránkách hry je stanovený přibližný termín okolo září/října letošního roku.

Vývojáři se „loučí“ s předběžným přístupem poslední velkou aktualizací 0.8.9.X, která do hry přinesla celou řadu novinek. Nejvýraznější novinkou je odpad a jeho nakládání s ním. Ve hře se objeví až 10 různých odpadních složek a vozidla, pomocí kterých si musíte s produkujícím odpadem poradit. Mezi odpad patří například různé prvky stavebního odpadu, kovový šrot, spalitelný odpad a další.

Součástí aktualizace je také nově nutná údržba vozidel, která se používáním opotřebovávají (nepřekvapivě) a je třeba se o ně starat. Do hry se dostane i možnost stavění jednopruhových silnic, vylepšení grafické stránky hry a nové odměny ve výzkumu. Všechny body aktualizace jsou vypsané na oficiálních stránkách.

Hra je aktuálně dostupná na Steamu za cenu 29,99 € a od hráčů si vysloužila pozitivní hodnocení s více jak 90 %.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.