Hlavní navigace

SonicWall TZ 210 Series pro malé firmy

26. 2. 2009

Sdílet

Poskytovatelé internetových služeb nyní nabízejí malým firmám za dostupné ceny širokopásmové rychlosti srovnatelné s těmi, jaké používají velké podniky. Současná bezpečnostní zařízení však nedovolují malým firmám tyto možnosti naplno využít.

 

Společnost SonicWall rozšířila své portfolio řešení jednotné správy hrozeb o novou řadu pro malé firmy TZ 210 Series. TZ 210 integruje firewall na principu hloubkového prověřování paketů, gigabitový ethernet a automatické technologie přepnutí na záložní systém v případě poruchy.  Druhým členem série je TZ 210 Wireless-N, řešení jednotné správy hrozeb s integrovaným rozhraním ultrarychlé bezdrátové sítě 802.11n.

Poskytovatelé internetových služeb nyní nabízejí malým firmám za dostupné ceny širokopásmové rychlosti srovnatelné s těmi, jaké používají velké podniky. Současná bezpečnostní zařízení však nedovolují malým firmám tyto možnosti naplno využít. S novým řešením podle SonicWall tento problém mizí.  TZ 210 svou mimořádně výkonnou architekturou hloubkového prověřování paketů odstraňuje nutnost přistoupit na kompromis mezi zabezpečením a výkonem.

Jádrem zařízení SonicWall TZ 210 je bezpečnostní modul Unified Threat Management s propustností 50 Mb/s a funkcí automatického přepnutí na záložní systém v případě poruchy. TZ 210 Series obsahuje WAN a LAN porty gigabitového ethernetu a volitelně rovněž bezdrátové rozhraní 802.11n.

TZ 210 Series ve standardní výbavě podporuje neomezený počet síťových uzlů a nabízí funkčně firmware SonicOS Enhanced a systém správy Global Management System (GMS), který poskytuje řídící a reportovací nástroje pro zjednodušenou konfiguraci, vynucování a správu z centrálního umístění.

„V ekonomicky náročné době potřebují malé firmy přístup k bezpečnostním zařízením na skutečné podnikové úrovni, ovšem za cenu, kterou si mohou dovolit,“ řekl Patrick Sweeney, viceprezident marketingu produktů ve společnosti Sonicwall.

Poznámka: Cena TZ 210 se vejde pod 1 000 dolarů. Je to tedy řešení pro "malé firmy" spíše ve smyslu dělení, jak se chápe v USA či v západní Evropě.